Thomas Markle:

Tar et oppgjør med ryktene: - Folk finner på ting, og datteren min tror på det

Hertuginne Meghans far føler seg frosset ut av dattera.

SAVNER DATTEREN: Thomas Markle har enda ikke oppnådd kontakt med dattera Meghan siden hun i mai giftet seg inn i den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
SAVNER DATTEREN: Thomas Markle har enda ikke oppnådd kontakt med dattera Meghan siden hun i mai giftet seg inn i den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I tiden før det storslåtte prinsebryllupet i England i mai, der prins Harry (34) fikk sin Meghan (37), skapte sistnevntes far, Thomas Markle (74), overskrifter verden over med sine stadige helomvendinger.

Først kom sjokkbeskjeden om at den pensjonerte filmfotografen, som i utgangspunktet skulle følge dattera til alters, valgte å trekke seg fra bryllupet. Deretter ga 74-åringen uttrykk for at han likevel ville komme, før et endelig bryllupsfravær var enden på visa.

En måned etter bryllupet brøt Markle tausheten om bryllupskaoset, og fortalte i et intervju med «Good Morning Britain» at dattera og svigersønnen hadde blitt skuffa da han videreformidlet beskjeden om at han måtte utebli fra bryllupet.

Hertuginnens far var, i motsetning til flere andre familiemedlemmer, lenge forsiktig med å kritisere datteras nye tilværelse, og i dagene etter bryllupet gikk han blant annet ut og ba slektningene «holde kjeft». I slutten av juni fikk derimot pipa en annen lyd, da 74-åringen i et intervju med TMZ ga uttrykk for at han følte seg «glemt» av dattera og hennes nye familie.

Den gang kunne Markle fortelle at han ikke hadde snakket med verken Meghan eller noen andre i den britiske kongefamilien etter at han stilte opp til intervjuet med «Good Morning Britain».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer