Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm:

Tar forholdet et steg videre

«Farmen»-paret Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm avslører gledelig nyhet: - Har ventet litt på det, sier førstnevnte.

«FARMEN»: Karianne Wahltrøm og Per Gunvald Haugen fant hverandre inne på «Farmen»-gården i 2020. Foto: Privat
«FARMEN»: Karianne Wahltrøm og Per Gunvald Haugen fant hverandre inne på «Farmen»-gården i 2020. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I fjor høst vant Per Gunvald Haugen (46) både hytte og bil da han gikk av med seieren i «Farmen». I tillegg møtte han Karianne Wahlstrøm (30).

Det har vært skrevet mye om de to tidligere «Farmen»-deltakernes flørt, og i mai kunne de omsider bekrefte at de hadde blitt et par.

- Det er ikke dårlig å vinne «Farmen» og så få seg dame i tillegg. Karianne er en bra dame. Nå har vi datet siden jul, så det var på tide å bli kjærester, sa «Farmen»-vinneren til Dagbladet den gang.

Wahlstrøm avslørte overfor Dagbladet at hun spurte 46-åringen om de skulle bli kjærester i påska:

«FARMEN»: Per Gunvald Haugen er den første utfordreren som vinner «Farmen». Det gjør ham historisk. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Nå som vi har vært kjærester en stund, er det bare å si det høyt, strålte 30-åringen.

Nå, et drøyt halvår etter de avslørte forholdet - er de klare til å ta et nytt steg. På Instagram røper Haugen at de skal bli samboere:

«Karianne flytter inn. Jaggu med fått meg samboer. Og her blir det mange farger og liv i huset», skriver han under et bilde av 30-åringen - som holder et fargerikt maleri.

- Veldig glad

Dagbladet tar kontakt med paret, eller samboerne, for å høre mer om dette samboerskapet:

- Nå sitter vi og drikker kaffe og ser på «God morgen Norge», så skal vi legge inn litt ved i ovnen og gå en tur ut, forteller duoen.

TRIVES: Det ferske samboerparet trives svært godt i hverandres selskap. Foto: Privat
TRIVES: Det ferske samboerparet trives svært godt i hverandres selskap. Foto: Privat Vis mer

Wahlstrøm flyttet inn i kjærestens hus på Gjerstad i Agder torsdag, og har allerede kommet godt i gang med å pakke ut tingene:

BITTERT: Daniel Viem Årdal gikk tapende ut av «Farmen« 2020. Etterpå beskyldte han TV 2 for å ha hjulpet Per Gunvald Haugen å vinne. Video: TV 2, Ingebjørg Iversen. Bilder: Alex Iversen / Eivind Senneset. Reporter: Ingebjørg Iversen / Henriette Eilertsen Vis mer

- Det har gått veldig bra. Vi er litt effektive av oss, og nå holder jeg på å gjøre litt plass til meg selv, forteller hun, før Haugen skyter inn:

- Vi har god plass, så hun må bare føle seg som hjemme. Jeg er veldig glad for å få en handy dame i hus, som også kan pynte litt her inne.

Paret har allerede testet å bo sammen en periode over tre måneder i sommer, og gleder seg til å dele hverdagen med hverandre igjen.

- Vi vet hva vi går til. Nå gleder vi oss bare til en rolig og deilig hverdag, hvor vi kan dele små gleder og ting sammen.

ÅPNER OPP: Karianne Vilde Wølner åpner om samboerskapet med Kristian Spetalen. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Fikk panikk

Mens Haugen har to sekstenåringer, har Wahlstrøm aldri bodd med noen andre enn søsteren. Haugen blir dermed den første kjæresten hun flytter inn med:

- Jeg tror det blir trygt og gøy. Vi har en fin ro sammen og ler mye, så jeg tror det blir mye lettere enn å være alene.

Samboerskapet kommer imidlertid noe overraskende. I juni fortalte Wahlstrøm at hun skulle flytte til Ålesund for å jobbe som lærer der. Planen var å leie en leilighet i sentrum av Sunnmørsbyen.

- Jeg har bodd der i et halvt år nå, og var på forhånd litt usikker på om jeg skulle være et halvt år eller ett år, forklarer hun.

LEKEN: I siste «Sofa»- episode for 2021 får Petter Pilgaard får leken gave av forloveden Vendela Kirsebom. VIideo: TV 2 Vis mer

30-åringen forteller også ærlig om årsaken til at det ble med et halvt år:

- Det ble litt tøft der oppe, jeg kan være ærlig på det. Spesielt den siste tida. Jeg fikk litt panikk. Jeg savnet familie og nærhet til Per Gunvald, så det ble brått veldig vanskelig og jeg så ikke for meg at jeg kunne være der et halvt år til alene.

- Jeg var veldig bestemt på at jeg skulle dit, også er jeg veldig opptatt av å være selvstendig og fri. Men man trenger også trygghet og kjærlighet fra de jeg er glad i, så det ble litt ensomt rett og slett.

Hun understreker imidlertid at hun hadde både hyggelige kollegaer og utleiere, men at familie og kjæreste er viktigst.

FERDIG: «Paradise Hotel» skal fornye seg og forandrer blant annet navnet til «Paradise». Så vi har tatt på oss oppgaven med å oppsummere de siste 15 sesongen. Let´s go! Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Første jul sammen

Også 46-åringen er glad for å få kjæresten sørover:

- Det er veldig koselig. Jeg har ventet litt på det og gleder meg til tida framover. Hun er lett å ha en hverdag med.

Nå begynner det for alvor å nærme seg jul, og nettopp denne jula blir litt ekstra spesiell for det ferske samboerparet. De skal feire jul sammen for første gang.

- Vi skal opp til Kariannes familie på Notodden, også feirer vi nyttårsaften med mine barn, forteller Haugen.

OVERRASKELSE: «Farmen»-Robert fikk seg en skikkelig overraskelse da hans ene datter dro frem årets julegave. Vis mer

Og på nyåret venter nye gleder og muligheter. Haugen vant hytte på «Farmen», og den har han valgt å sette opp bare 15 minutter fra huset.

- Hytta blir ferdig i slutten av januar, så det blir bra. Der kommer vi til å dra ofte, fastslår «Farmen»-vinneren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer