Karsten Warholm i «Helt Harald»:

Tar forholdet et steg videre

- Det blir trist, men også veldig fint.

GÅR GALT: Alt gikk helt som det skulle da Karsten Warholm og Harald Rønneberg skulle ha nyhetssending på TV 2. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det duket for sesongpremiere av Harald Rønnebergs (48) TV 2- serie «Helt Harald». Etter at den første sesongen slo godt an hos seerne, ble det raskt klart at det skulle komme en ny sesong.

Serien går ut på at Rønneberg skal bli kjent med et knippe kjente, inspirerende nordmenn og gjennomføre en rekke utfordringer underveis.

Denne gangen kickstarter de søndagens premiere med idrettsstjernen Karsten Warholm (25) som første gjest. I episoden kan 25-åringen avsløre at han ikke skal bo alene i luksusvillaen han nylig punget ut for.

Blir samboere

Over flere år har nemlig Warholm bodd sammen med kompiser i et kollektiv. Nå skal han omsider flytte ut og rett inn i funkisvillaen som ligger ved Vigelandsparken i Oslo.

Etter at boligkjøpet ble kjent, var det nok flere som spekulerte på om han skulle bli samboer med kjæresten Oda Djupvik (23), som han har vært sammen med i flere år.

Og i episoden av «Helt Harald» kan idrettsstjernen avsløre at han og kjæresten har bestemt seg for nettopp dette: Å bli samboere.

- Så koselig. Det er en milepæl, sier Rønneberg om gladnyheten, mens Warholm fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.