Helene Hima og Simen Olsen:

Tar forholdet ett steg videre

- Vi har egentlig bodd sammen siden dag én.

SAMBOERE: Bare noen måneder etter at Helene Hima og Simen Olsen avslørte forholdet, er de nå blitt samboere. Foto: Privat
SAMBOERE: Bare noen måneder etter at Helene Hima og Simen Olsen avslørte forholdet, er de nå blitt samboere. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av mars kunne den tidligere «Ex on the beach»-deltakeren Helene Hima (23) avsløre at hun hadde fått seg kjæreste. 23-åringen hadde funnet lykken med «Paradise Hotel»-deltaker Simen Olsen (23), og den gang uttalte Hima at «enten går det til helvete, eller så går det dritbra» om sitt nye forhold.

Nå, nesten fem måneder seinere, ser det altså ut til å gå «dritbra» mellom dem.

Nylig kunne nemlig Simen Olsen avsløre overfor Dagbladet at han og kjæresten skulle ta forholdet et steg videre og bli samboere, og nå har de endelig flyttet sammen.

- Vi har egentlig bodd sammen siden dag én, vi møttes i slutten av februar. Vi kom såpass godt overens at vi bare ville henge hele tiden, så Simen sov hos meg ganske ofte, sier Hima, og legger til at de offisielt ble samboere i slutten av juni - og at de til å begynne med leier sammen.

Og det er tydelig at samboerskapet har falt i god smak.

- Sykt å si, men det er helt perfekt. Det å våkne om natta for eksempel, og bare se at Simen ligger der, er så betryggende og godt - i tillegg til det å komme hjem til hverandre etter en lang dag på jobb, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer