Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Tar forholdet ett steg videre

Kjøper hus og drømmer om barn.

<strong>SPENNENDE TIDER:</strong> Per Sandberg og Bahareh Letnes er aktuell i den nye sesongen av «Skal vi danse». I forbindelse med TV 2s høstlansering, røper paret at det også skjer store ting på hjemmebane. Foto: TV 2
SPENNENDE TIDER: Per Sandberg og Bahareh Letnes er aktuell i den nye sesongen av «Skal vi danse». I forbindelse med TV 2s høstlansering, røper paret at det også skjer store ting på hjemmebane. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Helt siden forholdet mellom Per Sandberg (59) og kjæresten Bahareh Letnes (29) ble offentlig kjent i fjor, har paret med jevne mellomrom preget spaltene.

Med bokutgivelse, utallige medieopptredener, og reality-deltakelser kan man trygt si at de to har hatt nok å henge fingrene i. Selv om de på toppen av det hele vier høsten til å svinge seg på parketten, setter det ikke en stopper for store planer på hjemmebane.

Overfor Dagbladet røper Sandberg og Letnes at de nå skal kjøpe seg hus sammen, etter å ha vært samboere i ett år i Mandal.

- Vi kjøpte sammen i Mandal og trives veldig godt der, det en fantastisk fin by, sier Letnes.

Krav til boligen

Paret har imidlertid kommet til den konklusjonen at deres nåværende bolig er blitt for liten, og at den ikke møter hverdagens behov.

- Leiligheten er ikke så stor, så nå har vi tenkt å kjøpe oss hus.

- Vi er på visning etter visning, og har nesten brukt like mye tid på visning som vi har brukt på å danse, skyter Sandberg inn.

ALKOKUTT: Per Sandberg fikk råd om å kutte alkoholen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Hvilke krav har dere til den nye boligen?

- Ikke vi - Bahareh, sier Sandberg og ler.

- Jeg er kjempenøye, og alt skal være som jeg vil. Det skal være en liten hageflekk, og gjerne mange soverom. Helst tre eller fire, for jeg har stor slekt og familie som vil besøke oss, sier 29-åringen.

Familieforøkelse

Letnes har imidlertid ikke bare øvrig familie i tankene hva gjelder boligkjøpet. Selv drømmer hun om egne barn i framtida.

- Ja, absolutt, det kan vi gjøre, vi har ikke tid akkurat nå bare, sier hun, noe Sandberg raskt sier seg enig i.

Nøyaktig hvor paret ender opp med å kjøpe hus, er fortsatt litt uklart. Planen er uansett å beholde leiligheten i Mandal, forklarer Sandberg.

- Vi har sett litt forskjellige steder. Vi finner en by og tegner en sirkel med en omkrets på åtte mil. Bahareh vil jo helst ut på landet, noe som overrasket meg veldig.

Artikkelen fortsetter under:

KONKURRENTER: Per Sandberg og kjæresten Bahare Letnes blir konkurrenter når «Skal vi danse» braker løs denne høsten. Vis mer

- Jeg vil ikke bo midt i byen, jeg vil være litt utenfor, sier hun.

Paret røper videre at de har bydd på et interessant objekt som muligens kan bli deres nye hjem.

- Så det kan skje innen de neste dagene?

- Hvis vi får tid mellom all trening, sier 59-åringen hemmelighetsfullt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer