Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Tar forholdet ett steg videre

Kjøper hus og drømmer om barn.

SPENNENDE TIDER: Per Sandberg og Bahareh Letnes er aktuell i den nye sesongen av «Skal vi danse». I forbindelse med TV 2s høstlansering, røper paret at det også skjer store ting på hjemmebane. Foto: TV 2
SPENNENDE TIDER: Per Sandberg og Bahareh Letnes er aktuell i den nye sesongen av «Skal vi danse». I forbindelse med TV 2s høstlansering, røper paret at det også skjer store ting på hjemmebane. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Helt siden forholdet mellom Per Sandberg (59) og kjæresten Bahareh Letnes (29) ble offentlig kjent i fjor, har paret med jevne mellomrom preget spaltene.

Med bokutgivelse, utallige medieopptredener, og reality-deltakelser kan man trygt si at de to har hatt nok å henge fingrene i. Selv om de på toppen av det hele vier høsten til å svinge seg på parketten, setter det ikke en stopper for store planer på hjemmebane.

Overfor Dagbladet røper Sandberg og Letnes at de nå skal kjøpe seg hus sammen, etter å ha vært samboere i ett år i Mandal.

- Vi kjøpte sammen i Mandal og trives veldig godt der, det en fantastisk fin by, sier Letnes.

Krav til boligen

Paret har imidlertid kommet til den konklusjonen at deres nåværende bolig er blitt for liten, og at den ikke møter hverdagens behov.

- Leiligheten er ikke så stor, så nå har vi tenkt å kjøpe oss hus.

- Vi er på visning etter visning, og har nesten brukt like mye tid på visning som vi har brukt på å danse, skyter Sandberg inn.

- Hvilke krav har dere til den nye boligen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer