Marte Flobergseter:

Tar forholdet videre

Høsten 2020 kunne «Farmen»-profilen røpe ny kjæreste. Nå røper paret nytt steg i forholdet.

POPULÆR DAME: Marte Flobergseter ble en populær deltaker da hun var med på «Farmen» for et par år siden. Foto: Privat
POPULÆR DAME: Marte Flobergseter ble en populær deltaker da hun var med på «Farmen» for et par år siden. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Marte Flobergseter (24) ble raskt populær under sin deltakelse på «Farmen» i 2019, men oppmerksomheten rundt Flobergseter ga seg ikke da hun forlot gården.

Selv om det er tre år siden deltakelsen, hender det at 24-åringen blir gjenkjent på gata.

- Det at jeg har vært på TV er jo ikke noe jeg flagger, men det er jo litt morsomt når noen sier de har sett meg før og sier: «du har vært med på Farmen». Så det hender av og til på skolen og på butikken. Det er litt morsomt, sier hun til Dagbladet.

Flere sperret trolig opp øynene i 2019 da «Farmen»-profilen ble koblet til skistjerna Petter Northug (36), men til Se og Hør kunne hun imidlertid avkrefte en romanse.

I 2020 spiret derimot kjærligheten for 24-åringen, som den gang kunne bekrefte overfor Dagbladet at hun var i et forhold med Ole-Kristian Henriksen.

Samboere i ny by

Nå avslører Flobergseter at hun og Henriksen har vendt snuta nordover til sitt nye bosted i Bodø. Da «Farmen»-profilen flyttet til nord for å studere, ble kjæresten nemlig med på flyttelasset.

- Han har heldigvis en så fleksibel jobb at han kan bo hvor som helst, så det passer meg ganske fint da det ble hasteflytting nå i sommer, forteller Flobergseter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer