Marte Flobergseter:

Tar forholdet videre

Høsten 2020 kunne «Farmen»-profilen røpe ny kjæreste. Nå røper paret nytt steg i forholdet.

POPULÆR DAME: Marte Flobergseter ble en populær deltaker da hun var med på «Farmen» for et par år siden. Foto: Privat
POPULÆR DAME: Marte Flobergseter ble en populær deltaker da hun var med på «Farmen» for et par år siden. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Marte Flobergseter (24) ble raskt populær under sin deltakelse på «Farmen» i 2019, men oppmerksomheten rundt Flobergseter ga seg ikke da hun forlot gården.

Selv om det er tre år siden deltakelsen, hender det at 24-åringen blir gjenkjent på gata.

- Det at jeg har vært på TV er jo ikke noe jeg flagger, men det er jo litt morsomt når noen sier de har sett meg før og sier: «du har vært med på Farmen». Så det hender av og til på skolen og på butikken. Det er litt morsomt, sier hun til Dagbladet.

GIFT: Frank og Eunike møttes på «Farmen» - nå er de endelig gift! Og de nøyde seg ikke bare med ett kyss. Video: Bjørn Ekker Vis mer

Flere sperret trolig opp øynene i 2019 da «Farmen»-profilen ble koblet til skistjerna Petter Northug (36), men til Se og Hør kunne hun imidlertid avkrefte en romanse.

I 2020 spiret derimot kjærligheten for 24-åringen, som den gang kunne bekrefte overfor Dagbladet at hun var i et forhold med Ole-Kristian Henriksen.

Samboere i ny by

Nå avslører Flobergseter at hun og Henriksen har vendt snuta nordover til sitt nye bosted i Bodø. Da «Farmen»-profilen flyttet til nord for å studere, ble kjæresten nemlig med på flyttelasset.

- Han har heldigvis en så fleksibel jobb at han kan bo hvor som helst, så det passer meg ganske fint da det ble hasteflytting nå i sommer, forteller Flobergseter.

FAMILIE PÅ FIRE: Flobergseter bor nå i Bodø sammen med samboeren, hunden Nano og Nanos sønn, Kovu. Foto: Privat
FAMILIE PÅ FIRE: Flobergseter bor nå i Bodø sammen med samboeren, hunden Nano og Nanos sønn, Kovu. Foto: Privat Vis mer

24-åringen sier at paret levde som samboere da coronapandemien begynte å blusse opp.

- Jeg føler vi passer så godt sammen og at vi er et veldig bra team, sier en forelsket Flobergseter til Dagbladet.

Til tross for at duoen nå deler bosted, har det bydd på få utfordringer. Med kjæresten på jobb to uker av gangen, for så å være hjemme i tre, får paret nok tid til å savne hverandre.

- Det er egentlig perfekt, for da får man følelsen av å ikke være oppi hverandre hele tida. Man får litt pause og tid til å savne hverandre. Så det er egentlig et veldig bra opplegg.

TO DRÅPER VANN: «Farmen»-vinner Daniel Godø og den eneggede tvillingbroren Nicolai blir stadig forvekslet med hverandre. Video: Tor Lindseth Vis mer

Forespørsler om å selge undertøy

Ved siden av studiene jobber 24-åringen med Instagram. Til sine over 11 000 følgere deler hun alt fra selfies, turbilder i nydelig norsk natur, til bilder av parets to hunder Nano og Kovu.

Blant hyggelige meldinger i Instagram-innboksen, hender det at det også dukker opp «merkelige forespørsler», ifølge realityprofilen.

- Det er jo disse standard greiene, «kunne du tenkt deg å møtes for penger» og sende ting.

Det er derimot noe 24-åringen har takket nei til.

- Jeg tror ikke det hadde blitt så veldig populært hvis jeg hadde begynt å selge undertøy og sånne ting, ler hun.

- Jeg hadde ikke likt det hvis det var andre veien heller. Jeg tror jeg dropper den tilleggsinntekten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer