Ellen DeGeneres:

Tar grep etter beskyldningene

Tre ledere er blitt sparket fra «The Ellen DeGeneres Show».

TAR GREP: Tre ledere i produksjonen av «The Ellen DeGeneres Show» har fått sparken. Foto: NTB Scanpix
TAR GREP: Tre ledere i produksjonen av «The Ellen DeGeneres Show» har fått sparken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre ledere i produksjonen av «The Ellen DeGeneres Show» har fått sparken. Det melder flere utenlandske medier, deriblant BBC.

En talsperson for Warner Brothers bekrefter at talkshowet har sparket de tre produsentene Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman.

Det var under et personalmøte over video at de tre ansatte skal ha blitt overbrakt nyheten, og Ellen DeGeneres (62) skal selv ha vært til stede.

Var på gråten

Ifølge Variety skal DeGeneres ha vært svært følelsesladet og nesten på gråten, da hun henvendte seg til mer enn 200 ansatte under personalmøtet.

Variety skriver videre at DeGeneres skal ha fortalt de ansatte at hun «ikke er perfekt», og at hun selv har innsett at lederne ikke alltid var like sensitive overfor de andre ansatte som de burde ha vært.

Nyheten om oppsigelsene kommer i kjølvannet av Warner Brothers' interne gransking i produksjonen av programmet. Granskningen ble satt i gang etter at Buzzfeed publiserte en artikkel hvor det kom fram anklager om usaklige oppsigelser, rasisme og trusler.

Ifølge BBC skal flere av disse påstandene ha blitt rettet mot Glavin, Leman og Jonathan Norman. De to førstnevnte har benektet påstandene, mens Norman hittil ikke har uttalt seg offentlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer