Bode Miller og Morgan Beck Miller:

Tar grep etter datterens død

Fire måneder etter tapet av datteren (19 md.), ble paret foreldre på nytt.

GJØR GREP: Etter at alpinstjerna Bode Miller og kona Morgan Beck Miller mistet datteren Emeline i drukning i juni 2018, gjør de nå grep for at deres åtte måneder gamle sønn, Easton, ikke skal lide samme skjebne. Her er de avbildet sammen på tennistribunen i mars. Foto: NTB Scanpix
GJØR GREP: Etter at alpinstjerna Bode Miller og kona Morgan Beck Miller mistet datteren Emeline i drukning i juni 2018, gjør de nå grep for at deres åtte måneder gamle sønn, Easton, ikke skal lide samme skjebne. Her er de avbildet sammen på tennistribunen i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden opplevde alpinstjerna Bode Miller (41) og kona Morgan Beck Miller (32) alle foreldres store mareritt, da datteren Emeline Grier Miller (19 md.) druknet i naboens basseng.

Morgan var på besøk hos naboen da hun innså at datteren plutselig var forsvunnet. Hun løp ut, fant datteren i bassenget, og startet øyeblikkelig livredning mens venninnen ringte nødetatene. Likevel sto livet ikke til å redde.

Knappe fire måneder seinere ble hun og ektemannen foreldre på nytt, da sønnen Easton Vaughn Rek (8 md.) kom til verden. Nå tar de klare forholdsregler for å unngå at den samme tragedien skal kunne skje igjen.

Advarer foreldre

Det siste året har vært preget av både stor glede og uendelig sorg for ekteparet.

«Vi er mer enn knust. Vårt lille barn, Emmy, gikk bort i går. Aldri hadde vi trodd at vi ville oppleve en slik smerte. Hennes kjærlighet, hennes lys, hennes ånd vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver eneste dag», skrev alpinstjernen under et bilde av datteren, dagen etter at den tragiske ulykken var et faktum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer