Triana Iglesias:

Tar med babyen til «Paradise»

Programlederen får snart sitt første barn, men har ingen planer om å droppe programlederrollen.

MER «PARADISE»: Triana Iglesias er klar for en ny sesong av den populære skandalerealityen - og tar med seg babyen til innspillingen i Mexico. Foto: Morten Eik
MER «PARADISE»: Triana Iglesias er klar for en ny sesong av den populære skandalerealityen - og tar med seg babyen til innspillingen i Mexico. Foto: Morten Eik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Triana Iglesias (38) har siden programmets spede begynnelse for over et tiår siden ledet unge voksne gjennom realityserien «Paradise Hotel».

I disse dager venter hun sitt første barn sammen med forloveden, den finske rapperen Mikael Gabriel, og det har derfor blitt reist spørsmål ved om hun vil fortsette som programleder.

Dagbladet har nå fått bekreftet at 38-åringen setter seg på flyet til Mexico neste år en gang, for en ny sesong av realityserien. Det forteller realitydronninga selv.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle takke ja, for jeg trodde ikke det skulle passe. Normalt spiller vi jo inn i januar, og det ville ikke ha gått. Jeg trodde rett og slett ikke det var mulig, fram til TV3 la noen andre tilbud på bordet. Det er jeg veldig takknemlig for, sier hun på telefon fra Finland.

Produksjonsselskapet har nemlig besluttet å flytte innspillingen. Den skal fortsatt foregå i Mexico, men ikke i samme tidsperiode som den tradisjonelt sett gjør. Iglesias vil ikke røpe når det blir, men sier at det passer for henne - som på tidspunktet kommer til å være en nokså nybakt mor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer