ADVARER: George Clooney advarer pressen mot behandlingen av hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix
ADVARER: George Clooney advarer pressen mot behandlingen av hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

George Clooney:

Tar Meghan i forsvar: - Hun blir forfulgt på samme måte som Diana

George Clooney frykter det samme vil skje med Meghan som med Diana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tida har George Clooney (57) vært travelt opptatt med å promotere sin nye TV-serie, «Catch-22». Denne uka er han i Australia, og under oppholdet var det imidlertid helt andre samtaleemner som fikk 57-åringen til å engasjere seg.

Ifølge People gikk det nemlig noen kuler varmt da han ble spurt om vennskapet til hertugparet av Sussex, prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37).

Clooney og kona Amal Clooney (41) er nære venner av det britiske hertugparet, og var selvskrevne gjester da den kongelige duoen giftet seg i mai i fjor.

Og det er nettopp vennskapet med hertugparet som engasjerte Clooney i intervjuet med australske Who.

På spørsmål om vennskapet til hertuginnen kom det tydelig fram at Clooney støtter den tidligere skuespilleren, og han tok henne i forsvar mot all kritikken som har herjet rundt 37-åringen de siste åra.

- De jager Meghan overalt. Hun er blitt forfulgt og krenket, uttalte Clooney til Who, gjengitt av People, og refererte til pressen som har stått for flere oppslag om hertuginnen de siste åra.

BRYLLUP: George og Amal Clooney i bryllupet til hertigunne Meghan og prins Harry i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: George og Amal Clooney i bryllupet til hertigunne Meghan og prins Harry i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammenlikner med Diana

Clooney mener han har sett tendensen hos pressen tidligere, og sammenlikner måten Meghan er blitt behandlet på, med måten pressen behandlet prins Harrys mor, avdøde prinsesse Diana.

- Hun er en gravid kvinne, sju måneder på vei, som er blitt forfulgt og jaget på samme måte som Diana ble. Det er historie som gjentar seg selv.

- Vi har sett hvordan det ender, la han til, og refererte til den tragiske bilulykken prinsesse Diana ble utsatt for i 1997.

Blir ikke gudforeldre

Uttalelsene til Clooney skapte på kort tid overskrifter, og filmstjerna kunne i samme intervju avkrefte ryktene som har versert de siste månedene - nemlig at han og kona er blitt utpekt som gudforeldre til hertugparets kommende barn.

ESKORTERT VEKK: Hertuginne Meghan ble nødt til å forlate markedet i hovedstaden Suva på grunn av den store folkemengden. Video: CNN Vis mer

- Jeg er pappa til to tvillinger, jeg har nok dritt å håndtere, bokstavelig talt, sa han humoristisk.

Ny hverdag

Det var i juni 2017 Amal og George Clooney opplevde å bli foreldre for første gang, da tvillingene Alexander (1) og Ella Clooney (1) kom til verden.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne Clooney avsløre at det er litt andre ting hverdagen byr på nå som han har blitt far.

- Jeg skifter bleier og jeg vasker spy, innrømmet en solbrun Clooney den gang og la spøkefullt til:

- Alle de tingene jeg måtte gjøre for meg selv før, gjør jeg nå for babyene. Det funker ganske bra.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer