Solveig Kloppen:

Tar over

Solveig Kloppen tar over programlederjobben til Henriette Steenstrup.

NY JOBB: Solveig Kloppen avslører ny programlederjobb. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: Solveig Kloppen avslører ny programlederjobb. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag morgen blir det kjent at hele Norges programlederyndling, Solveig Kloppen (50), tar over den ene programlederrollen i «Alle mot Alle».

Det er et quiz-program der to og to kjendiser blir satt sammen i par, og konkurrerer mot hverandre til det til slutt står igjen en vinner.

«Alle mot alle» har gjennom de tre første sesongene blitt ledet av Henriette Steenstrup (47) og Jon Almaas (54), men nå skal altså Kloppen ta over for førstnevnte. Det melder VG.

IKKE LENGER EN DUO: Jon Almaas og Henriette Steenstrup skal ikke lede neste sesong av «Alle mot alle» sammen. Foto: Discovery
IKKE LENGER EN DUO: Jon Almaas og Henriette Steenstrup skal ikke lede neste sesong av «Alle mot alle» sammen. Foto: Discovery Vis mer

- Det blir jo som å hoppe etter Wirkola, men heldigvis har jeg stilhopperen fra Røa – eller Høvik, da – ved siden av meg, sier Kloppen til avisa.

KARAKTERBRIST: Den ellers så blide og greie programlederen Solveig Kloppen viser en helt annen side av seg selv i «Kongen befaler». Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

Steenstrup på sin side forteller at hun tror Kloppen takler Almaas på en forbilledlig mild, men kanskje bestemt måte.

- Hun er en strålende programleder og et underskjønt menneske, så dette kan bare bli supert, fortsetter hun til avisa.

Nyheten ble også presentert under Discoverys vårlansering.

- Det er veldig hyggelig å jobbe med Solveig. Hun er veldig mentalt krevende. Hun er som en gammel fiolin - hvis man behandler henne riktig kan det oppstå kunst. Solveig krever mye positiv oppmerksomhet, sa Almaas under presentasjonen av programmet.

Kloppen kunne fortelle at hun måtte lære seg å oversette Almaas' språk.

- Når Jon sier «det var en frisk kjole», så betyr det «fin kjole». Når han spiller trekkspill i lunsjen, så betyr det «opptaket går bra», sa hun lattermildt.

Dette blir første gang Almaas og Kloppen skal lede et TV-program sammen.

RIV I HJERTET: I «Senkveld» fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

I slutten av oktober i år ble det kjent at 50-åringen gikk fra TV 2 til Discovery. Et par uker seinere kom det også delvis fram hva den folkekjære programlederen skal gjøre på sin nye arbeidsplass.

Sammen med «Naked Attraction»-programleder Tuva Fellman (34) skal hun lede et nytt datingprogram ved navn «Love IRL».

Programmet går ut på at 18 single mennesker som har lite erfaring med dating sendes til luksuriøse villaer i Sør-Afrika – der de skal både flørte og date over en periode.

- Vi skal ta med oss 18 deltagere til varmere strøk og rett og slett 18 mennesker som jakter på kjærligheten. De har kanskje aldri vært på date før, men har brukt tiden sin på fluefiske og origami, sa Kloppen under presentasjonen av programmet.

Det blir også en ny runde med «Kongen befaler», med Atle Antonsen i spissen.

- Det er et morsomt program fordi det er engasjerende. Det morsomste er at vi har blitt helter hos tenåringsforeldre, for det er det eneste programmet de ser sammen med barna sine, kunne han melde fra scenekanten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer