<strong>NY TILTALE:</strong> En storjury har tiltalt Harvey Weinstein for nok et overgrep. Foto: NTB scanpix
NY TILTALE: En storjury har tiltalt Harvey Weinstein for nok et overgrep. Foto: NTB scanpix Vis mer

Harvey Weinstein:

Tar ut nok en tiltale mot Weinstein

Tiltalepunktet har minstestraff på ti år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En storjury i New York har tiltalt Hollywood-produsenten Harvey Weinstein for seksuelle overgrep mot en tredje kvinne i USA, opplyser påtalemyndigheten.

Weinstein er fra før tiltalt for voldtekt og overgrep mot en kvinne i 2003 og en annen kvinne i 2004. Tiltalen som ble kjent mandag, dreier seg om seksuelle overgrep mot en annen kvinne i 2006.

De nye tiltalepunktene har en minstestraff på ti års fengsel og en maksimumsstraff på livstid, opplyser påtalemyndigheten på Manhattan.

66 år gamle Weinstein har gjentatte ganger benektet de mange overgrepsanklagene mot ham, og han erklærte seg ikke skyldig da han i juni stilte i et rettsmøte i New York.

Over 100 kvinner har fortalt at de har blitt utsatt for seksuell trakassering og overgrep fra Harvey Weinstein, som inntil avsløringene i fjor høst var regnet som en av Hollywoods aller mektigste menn.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer