Daniel Craig:

Tårevåt avskjed

Daniel Craig er ferdig som James Bond.

GIR SEG: Etter 15 år gir Daniel Craig seg som James Bond. Her i den siste, kommende filmen «No Time To Die». Foto: Nicola Dove/AP/NTB
GIR SEG: Etter 15 år gir Daniel Craig seg som James Bond. Her i den siste, kommende filmen «No Time To Die». Foto: Nicola Dove/AP/NTB Vis mer
Publisert

Etter 15 år som 007-agent, går det mot slutten for Daniel Craig (53). Hans siste film som James Bond, «No Time To Die», har premiere 1. oktober.

I den kommende filmen har Bond forlatt aktiv tjeneste og nyter et rolig liv på Jamaica. Freden blir likevel kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og ber om hjelp.

Og nå er det også tid for Craig å forlate livet som agenten, noe som naturligvis ikke er lett etter halvannet tiår.

- En ære

I dokumentaren «Being James Bond» tar Hollywood-stjerna farvel med karakteren og menneskene bak filmene, skriver Sky News. Craig omtaler jobben som 007-agenten som den største æren i livet.

NORGE: I den ferske James Bond-traileren finner vi flere klipp fra scener spilt inn i norge. Filmen har premiere 30. september. Bilder fra Universal. Vis mer

- Mange mennesker her har jobbet på fem filmer med meg. Jeg vet det har vært mye snakk om hva jeg mener om filmene og alt, sier han tårevåt, og fortsetter:

- Men uansett så har jeg elsket hvert eneste sekund av disse filmene, spesielt fordi jeg har våknet hver morgen og fått mulighet til å jobbe med dere. Og det har vært en av de største ærene i livet mitt.

Ifølge den britiske avisa viser dokumentaren usett materiale fra Craigs første Bond-film i 2006, «Casino Royale», til den kommende filmen.

Innspilling i Norge

Innspillingen av den kommende filmen var preget av mye hemmelighold.

Da deler av filmen ble spilt inn i Norge, fikk Dagbladet tak i eksklusive videoopptak fra innspillingen som pågikk ved Langvann i Nittedal, rett utenfor Oslo.

FILMER: Innspillingen av den nye James Bond-filmen i Norge fortsetter, og her gjøres det opptak over Atlanterhavsveien. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Dagbladet var den første avisa som fikk bilder av bilen fra stuntøvingen en tidlig sommerkveld i 2019. Opptakene av den 25. James Bond-filmen var da i full gang på Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal.

Dagbladet kunne også fortelle at et BMW-treff skapte hodebry for filmproduksjonen på grunn av dekkmerker på asfalten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer