Prins Charles:

Tårevåt Charles viste seg

Prins Charles og kona dukket opp for å se på blomsterhavet til ære for prins Philip. Førstnevnte klarte ikke å skjule følelsene.

VISTE SEG: To dager før prins Philips begravelse viste sønnen, prins Charles, og sistnevntes kone seg. Foto: Jeremy Selwyn/AFP/NTB
VISTE SEG: To dager før prins Philips begravelse viste sønnen, prins Charles, og sistnevntes kone seg. Foto: Jeremy Selwyn/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Som dere kan forestille dere, savner jeg og familien min faren min veldig mye. Han var en høyt elsket og verdsatt skikkelse, og jeg kan forestille meg at han ville blitt dypt rørt av det antallet mennesker her og andre steder rundt om i verden som deler vårt tap og vår sorg, var blant ordene prins Charles (72) delte etter at han mistet sin far, prins Philip.

Sistnevnte, som er ektemannen til dronning Elizabeth (94), ble 99 år og gikk bort forrige fredag.

- Min kjære pappa var en veldig spesiell person, som jeg tror framfor alt ville ha blitt overrasket over reaksjonen og de rørende tingene som er blitt sagt om ham, og for det er vi, familien, dypt takknemlige. Det vil være med oss gjennom dette spesielle tapet og denne spesielt triste tida. Takk, sa sønnen videre.

Tok til tårene

Etter den triste nyheten om prins Philips bortgang har sorgen vært stor for kongefamilien, men også for det britiske folket. Et blomsterhav ligger utenfor Buckingham Palace, og i forbindelse med hans død har det blitt kjent at det er innført en nasjonal sørgeperiode på åtte dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer