Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Mesternes mester» 2017:

Tårevåt «Mesternes mester»-exit: - Ble veldig følelsesmessig

Ine Barlie (51) synes det var overraskende trist å forlate deltakergjengen. 

RØYK UT: Bryterveteranen Ine Barlie (51) er den tredje deltakeren som må forlate årets «Mesternes mester». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
RØYK UT: Bryterveteranen Ine Barlie (51) er den tredje deltakeren som må forlate årets «Mesternes mester». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

KALAMATA (Dagbladet): - Det var veldig leit, faktisk. Jeg følte at jeg ikke fikk vist det jeg kunne, forteller Ine Barlie (51) til Dagbladet.

Det ble følelsesladd da bryteveteranen måtte ta farvel med resten av «Mesternes mester»-deltakerne i kveldens program, etter å ha tapt nattesten mot kickbokseren Tonje Sørlie (35).

At Barlie lå i fare for å ryke ut av realitykonkurransen ble klart da hun endte nederst på poengtabellen etter kveldens øvelser, der fokus var ukas tema.

- Som å være med familien

- Jeg hadde nok ønsket meg noen andre øvelser, som svømming eller hinderbane, for eksempel. Men det rakk jeg aldri, sier 51-åringen, som møter Dagbladet ved et hotell nedenfor deltakerhuset i den greske byen Kalamata, der «Mesternes mester»-innspillingen finner sted.

I nattesten fikk Barlie en siste sjanse til å berge realityplassen, men glapp da det gjaldt som mest. 51-åringen ble utfordret i reaksjon av motstanderen, og måtte se seg slått da Sørlie hadde vunnet to av tre runder.

NY ARENA: I fjorårets sesong ble deltakerne sendt til Frankrike og Monaco for å kjempe om tittelen som «Mesternes mester». I år er de losjet inn i et luksuriøst hus i den greske byen Kalamata. Video: Bjørn Lansem / DBTV. Vis mer

Da nederlaget var et faktum, kom tårene.

- Det ble et veldig følelsesmessig øyeblikk. Selv om jeg ikke hadde vært der så lenge, var det overraskende trist å forlate de andre. Vi ble veldig fort kjent, og hadde et utrolig bra samhold i gruppa, meddeler Barlie, og legger til:

- Det var litt som å være med familien, når en pusser tenna mens en annen tisser samtidig. He-he.

Stor fan

Hun har alltid vært stor fan av «Mesternes mester», og er over seg av begeistring for at hun selv har fått muligheten til å ta del i den åttende versjonen av programmet.

- Det har vært en drøm å få lov til å være med, og enda mer stas å være den første bryteren!

Barlie er også den første kvinnen som ryker ut av årets sesong, etter at både fekteren Bartosz Piasecki (30) og alpinist Odd Sørli (62) har takket for seg. Sistnevnte røyk riktignok ikke ut av konkurransen på vanlig måte, men måtte trekke seg etter å ha falt stygt på sykkel forrige lørdag.

62-åringen pådro seg en alvorlig skulder- og kragebeinskade etter å ha blitt kastet over styret i høy fart, og ble seinere fløyet til Norge for å operere. Den dag i dag vet han fremdeles ikke om skulderen blir helt frisk.

Fortsatt er fotballspiller Frode Grodås, snøbrettkjører Helene Olafsen, håndballspiller Else-Marthe Sørlie Lybekk, skihopper Anders Jacobsen, kickbokser Tonje Sørlie, og langrennsprofilene Eldar Rønning og Anita Moen med i konkurransen om å bli årets «Mesternes mester».

HER GÅR DET GALT: «Mesternes mester»-deltakerne var bare noen kilometer fra mål da sykkelhjulene traff hverandre i stor fart. Både eksalpinist Odd Sørli (62) og kickbokser Tonje Sørlie (35) blir kastet av sykkelen. Video: NRK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling