Demi Lovato:

Tårevått comeback etter overdosen

Det var få tørre øyne å skimte i salen da Demi Lovato sang.

TIL TÅRENE: Demi Lovato har hatt det vanskelig den siste tida. Etter en overdose sommeren 2018, har hun vært som sunket i jorda. Natt til mandag gjorde hun et sterkt comeback. Foto: NTB scanpix
TIL TÅRENE: Demi Lovato har hatt det vanskelig den siste tida. Etter en overdose sommeren 2018, har hun vært som sunket i jorda. Natt til mandag gjorde hun et sterkt comeback. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grammy-utdelingen, som gikk av stabelen natt til mandag, inneholdt som alltid sprø antrekk, prisdryss, rørende taler og hyllester av storheter som lever og har gått bort. Et av kveldens mest tåredryppende øyeblikk kom derimot i form av Demi Lovatos opptreden.

Den amerikanske popstjerna har hatt ei trøblete tid, noe hun ved flere anledninger har valgt å være åpen om. Hun har slitt med rusmisbruk i flere år, særlig med kokain og alkohol, en uvane som nesten har krevd livet hennes flere ganger.

Sommeren 2018 ble hun hastet til sykehus etter det som ble omtalt som en alvorlig heroinoverdose. Etter det har hun holdt seg i bakgrunnen, med fokus på å bli frisk igjen. I natt viste stjerna en hel verden at hun nå er klar for comeback.

Rørende

Fox News skriver at artisten framførte sin nye låt «Anyone» for salen. Det ble en følsom affære for både publikum og Lovato selv. Hun forsøkte først å starte på låta en gang, men måtte ta en pause for å samle seg. Det er kanskje ikke så merkelig når teksten handler om den ovennevnte overdosen.

I sangen synger hun om at hun føler at ingen hører henne, og at det ikke hjelper å be. Deretter ber hun gud om å høre bønnene til seg selv og alle andre som sliter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer