«Farmen»:

Tårevått: - Ingen god følelse

Brast i gråt i tirsdagens «Farmen»-episode.

TÅREVÅTT: Hashar åpner opp om de vanskelige følelsene under «Farmen»-frokosten. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer
Publisert

Årets store «Farmen»-finale nærmer seg med stormskritt, og flere av deltakerne begynner å kjenne på ekstra tunge følelser, når de nå har vært på Li gård i ni uker.

Blant disse er Hashar Aziz (34), som lenge har følt seg ensom og utafor fellesskapet. Søndag tapte han i en øksekastkonkurranse mot Henrik Eijsink (26), før han havnet på sidekonkurransen «Torpet».

Kort tid etter havnet han imidlertid inne på gården igjen, sammen med «Torpet»-deltakere Benjamin Lien (32) og Tore Haraldset (62).

Det ble mildt sagt tøffere enn Aziz først trodde, og i tirsdagens episode kan man se en tydelig rørt 34-åring. Ved frokostbordet tar han nemlig til tårene, mens han snakker med de andre deltakerne.

MUNNHUGGERI: Det ble ampert mellom de to «Farmen»-deltakerne da matvanene ble et tema. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Kjenner meg ikke igjen

- Det er klart, det er ingen god følelse. Men jeg må si at det var litt befriende etterpå. Jeg følte meg veldig lettet, for da fikk jeg i hvert fall sagt noe, sier Aziz til Dagbladet om den tårevåte episoden.

Han påpeker at praten førte til en bedre dialog med de andre deltakerne, noe TV-seere har sett ikke alltid har vært like lett i årets sesong.

- Kommunikasjon og dialog krever to, så da var det rom for de andre å si noe også. Så kan man enes om å være uenige, men jeg fikk sagt mitt, og flere i etterkant sa det var fint at jeg satt ord på det, sier han, og legger til:

- Men jeg skal ikke sitte her i 2022 og si at min oppførsel var eksemplarisk, for jeg kjenner meg jo ikke igjen.

SKUFFA: Det blir amper stemning på «Farmen» da Hashar finner ut at det har blitt begått et regelbrudd. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Ikke givende

I et tidligere intervju med Dagbladet har 34-åringen fortalt at han ikke ser på årets sesong hjemmefra. Det står han fremdeles på.

- Opplevelsen er ferdig for meg. Å sitte og se det på TV er ikke givende lenger, og med den vissheten om at folk er folk, og det er mange som skal mene sitt om mange ting, så er det ikke alltid i positiv favør. Man blir fort litt nedstemt, og det blir lettere for meg å ta avstand fra det, sier han nå, og fortsetter:

- Det ble jo mye meg på TV, synes jeg. Det er kjipt å se seg selv i den tilstanden, men det har jo skjedd. Det er realiteten. Det er hva det er, sier han om den følelsesladde affæren - som han har gjort et unntak for og sett selv.

Han mener også at det faktum at det var såpass følelsesladd, er grunnen til at det gjorde det ekstra kjipt å se på i ettertid.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-spørsmål. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

- Jeg har vokst på opplevelsen uansett. Så vil sikkert folk mene sitt om framtoningen og det som kommer fram, men det er nå meg, og det var sånn jeg var under de omstendighetene. Det er jo en grunn til at det heter «kampen for tilværelsen» - for tøft var det.

- Ikke meg

«Farmen»-deltakeren er helt tydelig på at han ikke kjenner seg igjen i alt av det som kommer fram på skjermen, og at han er en annen person i hverdagen.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han har vokst på opplevelsen.

- Det er jo ikke meg i hverdagen, for å si det sånn. Jeg har helt klart tatt noen store steg, rent personlig, og utviklet meg stort i løpet av den korte tida.

DØDSBUDSKAP: Maymona trekker seg fra «Farmen» etter å ha fått høre om farens dødsfall. Bilder: TV 2. Video: Rød Løper. Vis mer

Han fortsetter:

- Det er ikke bare det at man mener andres oppførsel ikke har vært helt optimal, men man blir litt selvreflekterende også.

34-åringen legger til at han i ettertid har hatt flere samtaler og hyggelige dialoger med de andre deltakerne, og at han nå ser framover - noe han håper de andre gjør også.

- Så tror jeg innerst inne at alle som var på gården er fine mennesker i 2022.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer