«Skam»-Isak:

Tarjei (17) letter på sløret om rollen som «Skam»-Isak: - Nå har jeg stengt sosiale medier ute

Har fått enormt med henvendelser.

BLITT KJENT INTERNASJONALT: Skuespiller Tarjei Sandvik Moe har fått en stor fanskare fra mange deler av verden, etter at han spilte en av hovedrollene i sesong tre av «Skam». Nå forteller han om hvordan de siste året har vært. Foto: NRK
BLITT KJENT INTERNASJONALT: Skuespiller Tarjei Sandvik Moe har fått en stor fanskare fra mange deler av verden, etter at han spilte en av hovedrollene i sesong tre av «Skam». Nå forteller han om hvordan de siste året har vært. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det har vært et helt sykt år, sier Tarjei Sandvik Moe (17) til Dagbladet.

Skuespilleren er blitt berømt langt utenfor egne landegrenser etter at han spilte hovedrollekarakteren Isak i tredje sesong av «Skam».

Fredag ettermiddag ble det kjent at NRK-suksessen er nominert i flere kategorier under årets Gullruten, og Sandvik Moe er blant dem som kan stikke av med en av de gjeveste prisene - «Beste mannlige skuespiller».

- Det føles jævlig kult å bli nominert til Gullruten. Jeg har fokusert veldig mye på skuespillerkarrieren dette året, og det har jo gått kjempebra, så jeg er veldig fornøyd, forklarer han.

- Ikke glad i sånt

For bare halvannet år siden var 17-åringen som hvilken som helst tenåring. Han fikk gå uforstyrret i gatene, og henvendelsene i sosiale medier var langt færre. Så smalt det for alvor i fjor høst.

Etter at han fikk en sentral rolle i en av Norges kanskje mest omtalte dramaserier de siste åra, ble tilværelsen en helt annen.

- Jeg har fått helt sinnssykt mye respons. Det er meldinger hele tida, og det tar helt av på sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer