Kelsey Grammer:

Tatoverte konas navn ved skrittet for én spesiell grunn

På oppfordring fra kona måtte Kelsey Grammer ta en helt spesiell tatovering i nærheten av sine edleste deler.

SPESIELL TATOVERING: Kelsey Grammer avslører at han har tatt en noe uvanlig tatovering til ære for kona Kayte Walsh. Foto: NTB Scanpix
SPESIELL TATOVERING: Kelsey Grammer avslører at han har tatt en noe uvanlig tatovering til ære for kona Kayte Walsh. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Kelsey Grammer (63) har de siste åra gjort suksess i tv-serien «Boss», men er nok aller mest kjent fra tv-seriene «Cheers» og «Frasier», der han spilte rollen som psykiateren Frasier Crane.

Privat har skuespilleren hatt et noe turbulent liv. Han har tidligere vært åpen om at han har slitt med tungt rus- og alkoholmisbruk, og har også tidligere blitt tatt for besittelse av kokain.

- Man leker med døden om man fortsetter den veien, sa «Frasier»-stjerna i et intervju med The Times i 2016.

Også på kjærlighetsfronten har Grammer opplevd mange opp- og nedturer. 63-åringen har vært gift fire ganger, og har til sammen sju barn.

I 2011 giftet han seg med flyvertinnen Kayte Walsh (39), bare to uker etter at han offisielt var skilt fra sin tredje kone, Camille Grammer (49). Tidligere har «Frasier»-stjernen innrømmet å ha vært utro mot sin forrige kone - med sin nåværende kone, ifølge People.

Men nå kan det virke som 63-åringen gjør det han kan for å unngå nye utroskapsskandaler eller skilsmisser.

Tatoverte navnet på kona

Da han nylig gjestet talkshowet til Conan O'Brien fortalte han nemlig at han har tatovert konas navn på et helt spesielt sted på kroppen.

- Jeg har én tatovering. Men den er plassert veldig diskret, sier han til talkshow-verten, før han peker mot skrittet, ifølge People.

LUR KONE: Det er altså Kaytes navn som er tatovert på innsiden av låret til Kelsey. Foto: NTB Scanpix
LUR KONE: Det er altså Kaytes navn som er tatovert på innsiden av låret til Kelsey. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tatoveringen er plassert rett overfor skrittet til Hollywood-stjernen, for å unngå at det noen gang i framtida skal bli sådd tvil om hvem det er som har gjort krav på 63-åringen, ifølge nettstedet.

Bakgrunnen for tatoveringen, og den spesielle plasseringen, skal være for å unngå at «Frasier»-stjerna skal være utro igjen.

Konas idé

Ifølge People hevdet Grammer at det var Walsh selv, som var hjernen bak planen om å markere ham som «sin» på livstid.

- Det handlet om eierskap. Kona mi sa til meg: «Hvorfor får du deg ikke en tatovering?». Tanken var nok at om jeg noen gang tenkte det ville være en god idé å ha et sidesprang, så ville den utvalgte personen ... du vet ... se at utstyret mitt allerede var signert og eid av ei jente ved navn Kayte, fortalte Grammer under talkshowet, ifølge nettstedet.

Til tross for at tatoveringen er permanent, virker ikke «Frasier»-stjernen bitter. Ifølge People skal Grammer være så forelsket i kona, at han synes det er helt greit.

Fikk tatoveringen i 2012

Det var allerede i 2012, bare ett år etter at han og Kayte ga hverandre sine «ja», at komikeren valgte å tatovere konas navn overfor sine private eiendeler.

Tatoveringen er tegnet i blått blekk, og bokstavene som former Kaytes navn, er omtrent en og en halv centimeter høye. Ifølge Grammer er dette hans første og eneste tatovering.

Tatovøren James Eastwood husker fortsatt dagen han tatoverte kjendisen på «Chicagos Insight Studios», og har uttalt seg om hendelsen.

- Han er den eneste kjente personen jeg har tatovert. Det virket som han hadde beina på bakken, sa han den gang, ifølge People.

PÅ PINEBENKEN: Her får Grammer sin første tatovering i 2012 som 57-åring. Foto: Twitter
PÅ PINEBENKEN: Her får Grammer sin første tatovering i 2012 som 57-åring. Foto: Twitter Vis mer

Walsh skal ha sittet ved siden av Hollywood-stjernen hele tiden mens tatovøren holdt på. På denne tiden var de 14 måneder inn i ekteskapet, og Walsh var allerede gravid med datteren deres, Faith Evangeline Elisa (6).

Seinere fikk de også sønnene Kelsey Gabriel Elias (4) og Auden James Ellis (2).

Rotete fortid

Filmstjernen har tilsynelatende funnet lykken og roen med den tidligere flyvertinnen, men det har ikke alltid vært så rolig for syvbarnsfaren.

Walsh møtte stjernen i 2009 mens han enda var gift med sin tredje kone, Camille Grammer. I 2010 søkte Camille om skilsmisse, etter at «Frasier»-stjernen endelig fortalte henne om utroskapen.

Dette skal han angivelig ha gjort kort tid etter at kameraene under innspillingen av «The Real Housewifes of Beverly Hills» sesong en, sluttet å filme.

Grammer har uttalt seg om utroskapen i seinere tid, og skulle ønske han hadde gjort ting annerledes.

- Det var en veldig smertefull og ukomfortabel situasjon. Det var ukomfortabelt for Kayte, og det var ukomfortabelt for resten av oss. Det er så mye jeg angrer på, men jeg kan ikke gå rundt og unnskylde meg for resten av livet ... Vi gjør alle feil, men forhåpentligvis er vi med mennesker som kan tilgi, uttalte han i et intervju på «Anderson Live».

EKSEN: Det var mot Camilla Grammer at Kelsey var utro med Kayte. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Det var mot Camilla Grammer at Kelsey var utro med Kayte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Komikeren mener også at ekskona hadde fortjent å vite om utroskapen tidligere, og at han kunne fortalt henne om de gjentatte sidesprangene på en bedre måte.

- Jeg skulle ha sagt noe sånt som: «Hør her, jeg har møtt ei jente i England, og vi to har ikke fungert på lenge», sa han.

Stor familie

For øyeblikket har Kelsey sju barn, med fire forskjellige mødre.

Ett av barna, Spencer Karen Grammer (34), har allerede utmerket seg som skuespiller, og er blant annet kjent for å være stemmen til Summer Smith i «Rick and Morty».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer