Amy Robach og T.J. Holmes:

Tatt av lufta etter utroskandale

Gikk fra å være kollegaer til kjærester. Problemet var at begge var gift.

MER ENN KOLLEGAER: Amy Robach og T.J. Holmes har blitt et par etter å ha vært kollegaer i flere år. Forholdet skal ha utviklet seg bak ryggen på deres ektefeller. Foto: CBS/NATAS/Shutterstock/NTB
MER ENN KOLLEGAER: Amy Robach og T.J. Holmes har blitt et par etter å ha vært kollegaer i flere år. Forholdet skal ha utviklet seg bak ryggen på deres ektefeller. Foto: CBS/NATAS/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har det høyst populære morgenprogrammet «Good Morning America» i USA, fått en smule mer mediadekning enn de er vant med.

På den siste dagen i november kom nemlig beskjeden om at to av programmets programledere, T.J. Holmes (45) og Amy Robach (49), begge hadde gjort det slutt med sine respektive partnere.

Ifølge Page Six skal grunnen til bruddene være en flere måneders lang affære mellom Holmes og Robach.

Eksklusive bilder publisert hos Daily Mail viser Holmes og Robach som tilsynelatende koser seg i hverandres nærvær over lengre tid.

ENDELIG TILBAKE: Ny sesong av skandale-realityen «Fboy Island» er ute på HBO Max 24. november. Video: Rød Løper / HBO Max Vis mer

Som en konsekvens av affærene er de begge nå tatt av lufta på ubestemt tid. Det melder blant andre Entertainment Tonight.

Var gode venner med hverandres ektefeller

Det ferske paret har vært venner i ei årrekke og skal ifølge amerikanske medier blant annet ha dratt på dobbel-dates da de begge var gift på hver sin kant.

Holmes var på sin side gift med Marilee Fiebig (45), mens Robach var gift med skuespiller og tidligere amerikanske fotballspiller Andrew Shue (55).

TRENTE SAMMEN: Holmes og Robachs forhold skal ha utviklet seg da de trente til maraton sammen. Foto: Christopher Peterson /SplashNews/NTB
TRENTE SAMMEN: Holmes og Robachs forhold skal ha utviklet seg da de trente til maraton sammen. Foto: Christopher Peterson /SplashNews/NTB Vis mer

Verken Holmes eller Robach har kommentert forholdet, men spøkte om mediaoppmerksomheten to dager etter at nyheten gikk verden rundt.

- Det er synd det er fredag, det har vært en flott uke. Jeg har lyst til at den skal fortsette og fortsette og fortsette. Det er bare å nyte det, sa Holmes humoristisk under en sending av «Good Morning America».

- Snakk for deg selv. Jeg er klar for helga og jeg er sikker på at alle andre er det også. Alle her elsker fredag, hvertfall noen av oss, svarte Robach.

Hadde vært utro før

Kort tid etter at skandalen ble gjort offentlig for hele verden, kom nye avslørende detaljer om Holmes' tidligere sidesprang.

TØYSER: Modellen Francia James er ikke redd for å vise seg frem, og hennes siste stunt går ikke bare utover henne selv. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Det hemmelige forholdet med Robach var nemlig ikke hans første møte med utroskap.

Holmes skal tilsynelatende ha hatt en treårig lang affære med en tidligere produsent av «Good Morning America», Natasha Singh.

Singh ville ikke gi en kommentar til saken da hun ble kontaktet av Page Six.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer