Hertuginne Meghan:

Tatt i løgn

Hertuginnens uttalelser viser seg ikke å stemme.

FERSKET: En av hertuginne Meghans mange uttalelser «biter henne i ræva». Foto: Tim Rooke / REX / NTB
FERSKET: En av hertuginne Meghans mange uttalelser «biter henne i ræva». Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en del av den britiske kongefamilien er det flere regler å følge - både skrevne og uskrevne. Blant annet skal man, ifølge kongelig tradisjon, neie for monarken og andre seniormedlemmer av familien. Det opplyses på det britiske kongehusets nettsider.

Dette skal ha vært et problem for hertuginne Meghan (41) første gang hun møtte nå avdøde dronning Elizabeth. Det har hun beskrevet både i det mye omtalte Oprah-intervjuet og i Netflix-dokuen «Harry & Meghan».

I serien illustrerer hun hvordan hun skulle neie ved første møte.

- Vi satt i bilen og han (Harry red.anm.) sier: «Du vet hvordan man neier, ikke sant?» og jeg trodde det var en spøk, sier hun i dokuserien, og forklarer hvordan hun ikke var forberedt på å bli kastet inn i det kongelige livet.

Nå viser det seg imidlertid at hun har gjort det før, ifølge Independent.

DOKUMENTAR: Kongehusekspert Caroline Vagle forklarer hva som ligger bak utsagnet til Meghan Markle når hun sier hun «ble matet til ulvene» av media. VIDEO: Dagbladet TV / Netflix Vis mer

Tatt på fersken

Nå har nemlig en scene fra serien «Suits» nådd overflaten igjen.

Hertuginnen, som den gang var kjent som skuespiller Meghan Markle, spilte rollen som advokaten Rachel Zane.

Videoen er delt på Instagram, og viser hvordan hertuginnen - til tross for egne uttalelser - neier perfekt i rollen som Rachel Zane. Scenen skjedde i en av seriens tidligere sesonger.

«Husker dere når Meghan fortalte til Oprah at hun ikke ante hvordan man neier, og så løy igjen i Netflix-dokumentaren, og mobbet dronningen med en middelalderkommentar?» skriver brukere, og legger til:

«Her er hun på 'Suits' for noen år siden og NEIER PERFEKT».

«En hån»

Brukeren hevder videre at dette beviser at hertuginnen visste hvordan man skulle neie lenge før hun møtte prins Harry (38).

Sesongen ble filmet i 2010, mens 41-åringen ikke møtte prinsen før i 2016.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

«Så alt drittet på Netflix om å neie for dronning Elizabeth er bare en hån», skriver brukeren videre, og legger til at hun stusser over at det ikke ble faktasjekket i Oprah-intervjuet.

Hertuginnen avslørte i det nevnte intervjuet at hun ikke visste hvordan man skulle neie foran dronningen. Tobarnsmora sa videre at hun var forvirret over at hun måtte gjøre det, ettersom monarken var prinsens bestemor.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer