Jessica Alba

Tatt på fersken av dattera

Jessica Alba og ektemannen skulle bare ha litt tid for seg selv. Det gikk ikke helt som planlagt.

AVSLØRER: Cash Warren og Hollywood-skuespiller Jessica Alba røper hemmelighet fra soverommet. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB
AVSLØRER: Cash Warren og Hollywood-skuespiller Jessica Alba røper hemmelighet fra soverommet. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forbindelse med innspillingen av filmen «Fantastic Four» i 2004 skulle Hollywood-stjerna Jessica Alba (40) møte det som fire år seinere, i 2008, ble hennes ektemann, Cash Warren (42).

Siden den gang har paret fått tre barn sammen, døtrene Honor Marie (12) og Haven (9), og sønnen Hayes (3).

Hollywood-stjerna har tidligere innrømmet at det er mye jobb med barn, og nå kan hun avsløre at det ikke alltid går som man ser for seg på hjemmebane - også under litt alenetid med ektemannen.

Fersket på soverommet

I Albas YouTube-program, «Getting Honest», forteller 40-åringen sammen med ektemannen nå at deres mellomste datter kom litt brått på dem på soverommet, skriver People.

- Det var det verste, sier Warren, og fortsetter:

- Vi brukte fem minutter på soverommet og lo, og tenkte at jeg kan ikke tro vi akkurat ødela dattera vår. Vi ødela henne akkurat.

Mens ektemannen ser ut til å ha tatt den heller pinlige hendelsen med latter, innrømmer Alba at hun tok til tårene.

- Jeg ringte Koa (Warrens søster journ.anm.). Hun er god til å hjelpe oss gjennom utfordringer, og jeg føler hun har en snill, forsiktig sjel, sier 40-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer