Julianne «Pilotfrue» Nygård:

Tatt på senga av mammalivet: - Trodde jeg skulle få tid til å blogge, sminke meg og sove

«Bloggerne»-profilen Julianne Nygård ble mamma for første gang i sommer. Slik er den nye tilværelsen som småbarnsmor.

NYTT LIV: Julianne og Ulrik Nygård ble i sommer foreldre for aller første gang. Nå snakker de om det nye livet, og alle prøvelsene det byr på. Foto: Andreas Fadum
NYTT LIV: Julianne og Ulrik Nygård ble i sommer foreldre for aller første gang. Nå snakker de om det nye livet, og alle prøvelsene det byr på. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar begynner den tiende sesongen av «Bloggerne», og deltakerne har alle lovet at det blir en av de mest innholdsrike sesongene av den populære serien. Det blir tårer, latter, fest, sorg og ikke minst: Masse barn.

Forrige sesong ble avsluttet med at Julianne Nygård (28), bedre kjent som Pilotfrue, fødte sitt aller første barn. Sønnen Severin kom til verden i midten av juni, og har nå rukket å bli et halvt år gammel. Den nye sesongen begynner der den forrige slapp, på fødestua, etter det hun selv har beskrevet som «en jævlig vond» fødsel.

Siden den gang har det skjedd mye med familien på tre. De har flyttet til et nytt hus, og hverdagen har omsider kommet tilbake.

Nye prioriteringer

- Det blir mange søvnløse netter. Jeg trodde han skulle sove litt mer på dagen, sånn at jeg kunne få tid til å blogge, sminke meg og sove. Sånn er det ikke. Jeg har ikke tid til noe særlig mer enn ham, flirer Julianne overfor Dagbladet.

Det er på lanseringa av den kommende sesongen at 28-åringen prater om det nye livet som småbarnsmor. Sammen med ektemannen, piloten Ulrik Nygård (38), forteller hun om det hektiske livet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer