Martine Lunde:

Tatt på senga av nakenbilder: - Raring

Satt ut av lettkledd hilsen fra kjæresten under «Farmen»-innspillingen.

LETTKLEDD HILSEN: Realityprofil Martine Lunde (23) fikk et noe spesielt brev fra kjæresten, Aleksander Sæterstøl (23), under «Farmen»-innspillingen i fjor sommer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LETTKLEDD HILSEN: Realityprofil Martine Lunde (23) fikk et noe spesielt brev fra kjæresten, Aleksander Sæterstøl (23), under «Farmen»-innspillingen i fjor sommer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro mottok de gjenværende «Farmen kjendis»-deltakerne etterlengtede hilsener fra sine nærmeste midtveis i innspillingen - presentert på tv onsdag kveld.

Brevseansen ble som alltid en tåredryppende og meget tv-vennlig affære, der hver og en fikk anledning til å kjenne litt ekstra på savnet etter kjente og kjære.

Dette gjaldt også for «Paradise Hotel»-profil og internettkjendis Martine Lunde (23), som fikk utdelt en bunke brev og bilder fra familiemedlemmer og kjæresten, realitykollega Aleksander Sæterstøl (23).

Tatt på senga

Og mens bildene av lillesøsteren fikk Lunde til å åpne tårekanalene, sørget hilsenene fra kjæresten for å fremskape en litt annen reaksjon.

Sæterstøl hadde nemlig sendt avgårde en rekke småfrekke selfies, både med Lundes undertøy over hodet og ett i bare nettoen - foran speilet.

En måpende Lunde reagerer med å skjule kjærestens edlere deler - som riktignok er dekket av en avokado-emoji - med hendene.

- Jeg tenkte at «nå har han funnet på noe», for han er jo en raring, forteller 23-åringen i programmet.

Overfor Dagbladet forteller realityprofilen at hun ble tatt på senga av kjærestens freidige påfunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer