Gustav Witzøe:

Tatt på senga av overskriftene: - Skjønner det egentlig ikke

Gustav Witzøe (26) overrasket på kjendisfest.

UVANLIG: Salmar-arving og modell Gustav Magnar Witzøe viser seg sjelden på rød løper. På torsdag gjorde han derimot et unntak, da han dukket opp på Petter Stordalens store hotellfest sammen med mentor Jan Thomas. Foto: NTB scanpix
UVANLIG: Salmar-arving og modell Gustav Magnar Witzøe viser seg sjelden på rød løper. På torsdag gjorde han derimot et unntak, da han dukket opp på Petter Stordalens store hotellfest sammen med mentor Jan Thomas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka slapp finansmagasinet Forbes sin liste over verdens yngste milliardærer. Dette er en liste nordmenn ofte plasseres høyt på, kanskje spesielt på grunn av oljepenger og arv.

Øverst i år troner Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe (26), som ifølge magasinet har en formue på tre milliarder dollar - eller 26 milliarder norske kroner.

Skattelistene her til lands viste at han hadde en betraktelig mye mindre formue i 2017, på 1,1 milliarder kroner.

Likevel er det ingen som betviler at laksearvingen er en rik mann. Torsdag dukket han uventet opp på rød løper i Oslo, sammen med sin gode venn Jan Thomas (52). Overfor Dagbladet fortalte han følgende om all oppmerksomheten:

- Like sykt

- Jeg begynner å bli ganske vant til det, men jeg synes det er like sykt hver gang. Jeg skjønner det egentlig ikke. Det er vanskelig å ha et forhold til, sier han, og fortsetter:

- Det er ganske sykt å være på samme liste som Kylie Jenner. Jeg er bare en frøyværing som har havnet på en liste. Det er ikke stort mer enn det, sier han.

Det var på åpningen av Petter Stordalens nye hotell på Jernbanetorget i Oslo, The Hub, at han dukket opp sammen med kjendisstylisten. De to har kjent hverandre i en stund nå, mye fordi 52-åringen har hjulpet arvingen med å få modellkarrieren på beina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer