Kong Harald

Taus om forlovelsen

Kong Harald og dronning Sonja deltok tirsdag på en festmiddag for landets ordførere. De sa ingenting om dagens forlovelse mellom Märtha Louise og Durek Verrett.

FESTMIDDAG: Kong Harald deltar på en festmiddag for ordførere og rådmenn i Oslo rådhus tirsdag. Foto: Javad Parsa / NTB
FESTMIDDAG: Kong Harald deltar på en festmiddag for ordførere og rådmenn i Oslo rådhus tirsdag. Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Landets ordførere var tirsdag på festmiddag i Oslo rådhus sammen med kong Harald og dronning Sonja.

Festmiddagen ble arrangert med ordfører Marianne Borgen som vert. Da de ankom, gikk kongeparet gikk rett forbi pressen uten å si noe om forlovelsen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett, som ble annonsert i dag.

Kongeparet gratulerte tidligere i dag deres førstefødte med forlovelsen med «sjaman» Durek.

Inne i rådhuset fikk kongeparet servert mat og vin. Kong Harald satt til bords med Borgen og statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland.

Middagen er en tradisjonsrik feiring av landets ordførere, som skjer en gang i hver valgperiode. I år ble ordførerne også invitert til å oppleve Oslos nye kulturbygg Nasjonalmuseet, Deichman Bjørvika og Munchmuseet.

– Det er en stor glede å kunne ønske landets ordførere velkommen til Oslo. Nasjonalmuseet, Deichman og Munch er fremragende arenaer for kunst, kultur og kunnskap. Festmiddagen i Oslos storstue gir landets ordførere en anledning til å møtes og snakke sammen, sier Borgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer