TV 2:

Tause om «Senkveld»- framtid

Flere seere klør seg i hodet over hva som vil skje med det folkekjære programmet når Stian Blipp slutter.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Blipp forsvinner ut av «Senkveld», men det er fremdeles ikke avklart hva som vil skje med programmet. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2
SNIPP, SNAPP, SNUTE: Blipp forsvinner ut av «Senkveld», men det er fremdeles ikke avklart hva som vil skje med programmet. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag kom beskjeden om at komiker Stian Blipp (31) skal slutte som programleder i TV 2-programmet «Senkveld».

Det opplyste TV 2 og Blipp overfor VG. Informasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, sa at det ikke er blitt tatt noen avgjørelse om hva som skjer til høsten.

Noen timer senere valgte Blipp å utdype beslutningen sin om å slutte i tv-programmet, som han siden 2018 har ledet med programledermakker Helene Olafsen (30).

«Dette er en helt udramatisk avgjørelse fra min side som ikke har bakgrunn i noe vondt blod, dårlig stemning eller uenigheter. Gjengen i «Senkveld» er en liten familie som er i skyttergravene sammen hver uke hele året for å lage nytt program hver fredag. En gjeng jeg er utrolig glad i», var blant det han skrev på Instagram.

Skaper full forvirring

I kommentarfeltet har det strømmet inn med spørsmål fra seerne om «Senkveld»s framtid, og ikke minst hvem som skal ta over stafettpinnen.

«Hvem skal ta over for deg? Hvem er det som skal våge seg på å erstatte deg? Kommer du tilbake til «Senkveld» etter showet? Hva kommer du til å gjøre framover?» er blant spørsmålene i Blipps kommentarfelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer