<strong>SPRIKENDE FORKLARINGER:</strong> Taylor Swift hevder at hun aldri godkjente å bli kalt «den bitchen» i Kanye Wests låt «Famous». Nå har Wests kone Kim Kardashian publisert video av en telefonsamtale mellom Swift og West, der det kan framstå som om 26-åringen var klar over hva som var i vente før låtslippet. Foto: Danny Moloshok / Reuters / Scanpix
SPRIKENDE FORKLARINGER: Taylor Swift hevder at hun aldri godkjente å bli kalt «den bitchen» i Kanye Wests låt «Famous». Nå har Wests kone Kim Kardashian publisert video av en telefonsamtale mellom Swift og West, der det kan framstå som om 26-åringen var klar over hva som var i vente før låtslippet. Foto: Danny Moloshok / Reuters / Scanpix Vis mer

Taylor Swift hevder Kanye West lyver om «bitch»-låt. Nå har kona hans publisert videobevis på Snapchat

Musikkfeiden var hovedtema i «Keeping Up With The Kardashians» søndag. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Første gang det oppsto en såkalt klinsj mellom popartist Taylor Swift (26) og rapper Kanye West (39) var allerede i 2009.

Om Swift allerede da kunne lukte at West var trøbbel vites ikke, men tiden har vist at de to superstjernene ikke kommer altfor godt ut av det med hverandre.

I låta «Famous», som West slapp tidligere i år, kan man nemlig høre tekstlinja «Jeg føler jeg og Taylor Swift kunne hatt sex, det var jo jeg som gjorde den «bitchen» berømt».

I låtas omstridte musikkvideo sees også en en kliss naken «Swift» sammen med en rekke andre avkledde kjendiskropper.

<strong>DELTE VIDEOKLIPP:</strong> Kim Kardashian tar rapperektemannen i forsvar i krangelen med Taylor Swift, og publiserte søndag videoopptak av en telefonsamtale mellom de to artistene på sin populære Snapchat-konto. Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix
DELTE VIDEOKLIPP: Kim Kardashian tar rapperektemannen i forsvar i krangelen med Taylor Swift, og publiserte søndag videoopptak av en telefonsamtale mellom de to artistene på sin populære Snapchat-konto. Foto: Jordan Strauss / AP / Scanpix Vis mer

Delte videoklipp på Snapchat

Tekstlinja førte til ramaskrik i Swift-leiren. For mens West har hevdet at 26-åringen fikk godkjenne «bitch»-benevnelsen over en telefonsamtale før låta ble sluppet, har Swift hardnakket påstått at hun aldri ble informert om at rapperen omtalte henne i slike ordelag.

Krangelen var hovedtema i søndagens episode av «Keeping Up With The Kardashians», realityserien som har gjort Wests kone verdensberømt, og i etterkant av episoden kom ny informasjon fram i lyset - i form av videomateriale, skriver People.

Den mye omtalte telefonsamtalen mellom Swift og West ble nemlig filmet, og bruddstykker av samtalen ble publisert på Kardashians populære Snapchat-konto søndag.

Etter at West leser opp deler av låtteksten for Swift kan man ifølge People høre Swift si at låta «er som et kompliment», mens West takker artistkollegaen for å «ta det på en så kul måte» etter at Swift sier at hun setter pris på å få et forvarsel om teksten.

Swift: - Karakterdrap

Da var den ballen død, tenker du kanskje? Neida. Swift har nemlig publisert et tilsvar i sosiale medier, der hun fortsetter å avvise at hun godkjente låta.

«Hvor er videoklippet der Kanye forteller meg at han kom til å kalle meg «den bitchen» i låta si? Det eksisterer ikke fordi det aldri skjedde.» skriver Swift i innlegget, som er publisert både på Instagram og Twitter og har høstet tusenvis av likerklikk og kommentarer allerede.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Videre skriver 26-åringen at West lovet å spille låta for henne, noe han ikke gjorde.

«Å bli stemplet som løgner på falskt grunnlag, når jeg aldri fikk høre hele historien eller bidro til låta på noe vis, er karakterdrap. Jeg vil veldig gjerne utelates fra denne fortellinga, en jeg aldri har bedt om å få være en del av, siden 2009.» avslutter Swift, og sparker dermed mot den famøse hendelsen under MTV Video Music Awards for sju år siden, der West stjal mikrofonen hennes.

Hevder å være uvitende om videoopptak

Dette er ikke første gang Swift slår tilbake mot West-leiren.

Da Swift vant Grammy-pris kort tid etter at «Famous» ble sluppet kom artisten med en takketale mange mener hadde klar adresse til rapperen.

Og da Kim Kardashian uttalte seg om feiden i et større intervju med GQ tidligere i år sa en talsperson for Swift at artisten ikke ble gjort kjent med «bitch»-tekstlinja før låta ble sluppet, og at hun ble «ydmyket» da hun hørte den.

I samme intervju hevdet Kardashian at samtalen mellom de to artistene ble tatt opp, noe Swift-leiren avviste å ha kjennskap til da samtalen pågikk:

- Kim Kardashians påstander om at Taylor og hennes team var klar over at samtalen ble tatt opp stemmer ikke, og Taylor kan ikke forstå hvorfor Kanye West, og nå Kim Kardashian, ikke bare vil la henne være i fred, het det i uttalelsen fra 26-åringens talsperson.

Men selv om Swift er i full krangel med West og Kardashian har hun også grunn til å trekke på smilebåndet for tida. Artisten er nemlig nyforelska i skuespiller Tom Hiddleston, som nylig bekreftet forholdet overfor media.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer