Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Colton Haynes:

«Teen Wolf»-stjerna kom ut av skapet i fjor. Nå har han forlovet seg

For én måned siden var skuespillerens kjærlighetsforhold fortsatt hemmelig.

STOD FRAM SOM HOMOFIL: I mai 2016 valgte tv-stjerna Colton Haynes å komme ut av skapet. Under ett år senere har han forlovet seg med sin nye kjæreste. Foto: NTB scanpix
STOD FRAM SOM HOMOFIL: I mai 2016 valgte tv-stjerna Colton Haynes å komme ut av skapet. Under ett år senere har han forlovet seg med sin nye kjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er ingen hemmelighet at underholdningsbransjen i Hollywood ofte anklages for å være diskriminerende, det være seg mot kvinnelige, eldre, fargede eller homofile skuespillere.

Da «Teen Wolf»- og «Arrow»-stjerna Colton Haynes (28) kom ut av skapet i et intervju med Entertainment Weekly i mai 2016, skapte det overskrifter internasjonalt.

En annen homofil skuespiller, Noah Galvin (22), kritiserte måten han kom ut på i et intervju med Vulture, ettersom Haynes ikke omtalte seg selv som 'homofil' i artikkelen. I etterkant har 28-åringen forklart til magasinet Out at det var Entertainment Weeklys journalist som valgte å ikke sitere ham på dette.

Nå, under ett år senere, avslører Colton Hyanes at han har forlovet seg - én måned etter at det ble kjent at han var i et forhold.

Ifølge People fant frieriet sted på det celebre feriestedet Cabo San Lucas i Mexico, og det var Haynes kjæreste, Jeff Leatham (46), som fridde.

FORLOVET: For én måned siden bekreftet skuespiller Colton Haynes (t.v.) at han var kjæreste med Jeff Leatham. Nå har paret forlovet seg. Foto: Chelsea Lauren/ Variety/ REX/Shutterstock/NTB scanpix
FORLOVET: For én måned siden bekreftet skuespiller Colton Haynes (t.v.) at han var kjæreste med Jeff Leatham. Nå har paret forlovet seg. Foto: Chelsea Lauren/ Variety/ REX/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer

Fikk frierihjelp fra Cher

Og selve frieriet var definitivt at ypperste Hollywood-standard, skal man tro Haynes' talsperson.

Leatham, som er en kjent blomsterdekoratør, hadde nemlig fått hjelp fra flere kjendisvenner for å gjøre forlovelsen uforglemmelig.

- Jeffs frieri til Colton var utrolig. Det begynte med en personlig videobeskjed fra Cher, som sang favorittlåta deres, «I Got You Babe», fulgt av videobeskjeder fra familiemedlemmer og nære venner - inkludert Melanie Griffith, Serena Williams, Ally Maki og mange fler, forteller talspersonen i en uttalelse til People.

- Etter at Colton sa ja, fortsatte frieriet med et fyrkerkeri-show til Bruno Mars' «Marry You», mens det tårevåte paret danset, legger talspersonen til.

Det var på Valentinsdagen i midten av februar Colton Haynes offentliggjorde at han og Jeff Leatham var et par. Det gjorde han via et innlegg på Instagram, ifølge People.

Frieriet er også blitt godt dokumentert på Instagram-profilen til Haynes.

Saken fortsetter nedenfor.

- Spilte skuespill døgnet rundt

Skuespiller Colton Haynes har spilt i flere tv-serier de siste åra, og til sommeren er han kinoaktuell i USA med dramakomedien «Rough Night», sammen med Scarlett Johansson (32), Demi Moore (54) og Zoë Kravitz (28).

Den unge stjerna har snakket om utfordringene ved å være homofil i Hollywood. Selv om han har vært åpen overfor både venner, familie og kolleger, valgte han i lang tid å holde legningen sin skjult fra offentligheten:

- Folk vil at du skal være det GQ-imaget som man viser fram, men folk skjønner ikke hvordan det er å spille 24 timer i døgnet.

TV-STJERNE: Colton Haynes (ytterst t.h.) sammen med «Teen Wolf»-kollegene Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden og Crystal Reed på MTV Movie Awards i 2011. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB scanpix
TV-STJERNE: Colton Haynes (ytterst t.h.) sammen med «Teen Wolf»-kollegene Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden og Crystal Reed på MTV Movie Awards i 2011. Foto: Chris Pizzello/AP/NTB scanpix Vis mer

- Jeg dro hjem, og jeg spilte fortsatt. Folk som er så dømmende mot dem som er homofile eller annerledes forstår ikke at det å spille skuespill 24 timer i døgnet er det mest utmattende i verden, sa 28-åringen til Entertainment Weekly i fjor.

Og selv om han gjorde suksess med både «Teen Wolf» (2011-2012) og «Arrow» (2013-2016), valgte han å trekke seg fra de to tv-seriene.

- Jeg bad om å få tre til side fordi jeg brydde meg mer om min mentale og fysiske helse enn om karrieren min. Jeg har hatt angst hele livet mitt (...) Jeg er 27 år gammel, og jeg har magesår. Jeg måtte trekke meg tilbake, la Haynes til i intervjuet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media