Paradise Hotel 2018

Tegnet som skaper «Paradise»-furore

Hevder å aldri ha observert det såkalte tegnet.

TRÅKKET OVER: Oskar Johansson valgte å tråkke over streken så raskt timeglasset ble snudd under ofringen. Det er hun lite blid for i dag. Foto: TV3
TRÅKKET OVER: Oskar Johansson valgte å tråkke over streken så raskt timeglasset ble snudd under ofringen. Det er hun lite blid for i dag. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i nest siste uke av «Paradise Hotel», og det spisser seg til nå som finaleuken bare er dager unna for de resterende deltakerne. Det betyr også at de en etter en må sjekke ut, og forlate drømmeferien i Mexico.

For deltaker Newa Reza (22), som er en av de få som har vært med fra starten, ble onsdagens episode den siste. Etter å ha vært med i en troskapstest med de andre deltakerne, blant annet sin egen partner Oskar Johansson, ble hun sendt ut av hotellet.

Den som tråkket over streken sikret nemlig seg selv en plass i finalen, men måtte som en konsekvens sende hjem sin egen partner. Da Johansson tråkket over så raskt timeglasset ble snudd, var håpet ute for Reza.

- Backstabbet

- Alt jeg tenkte var «din egoistiske jævel», som ofrer noen for å få en finaleplass. Jeg ble helt stum, forteller hun til Dagbladet.

Få sekunder etter at den svenske deltakeren tråkket over, kommer banningen fra Reza. Johansson begrunner valget med at han trengte fredningen som ofringen brakte med seg, men det roet ikke ned den utstemte deltakeren.

Newa er den eneste som har vært med hele tiden fra første uke, og synes derfor det var ekstra surt å måtte pakke koffertene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer