Kronprinsesse Mette-Marit:

Tekniske utfordringer på Instagram

Slottet jobber med å løse utfordringene.

INSTA-TRØBBEL: Kronprinsesse Mette-Marit har tirsdag problemer med sin Instagram-konto, som Slottet jobber med å løse. Foto: Lise Åserud / NTB
INSTA-TRØBBEL: Kronprinsesse Mette-Marit har tirsdag problemer med sin Instagram-konto, som Slottet jobber med å løse. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag formiddag skriver VG at kronprinsesse Mette-Marit har tekniske utfordringer på Instagram. Tidligere har kronprinsessens offentlige profil vært åpen for alle, men den sista tida har den blitt privat.

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, opplyser overfor avisa at det er noen tekniske utfordringer med kontoen, som de jobber med å løse.

Deler ofte bilder

Det har nå gått nesten sju år siden kronprinsesse Mette-Marit overrasket ved å anskaffe seg en offisiell konto på det populære sosiale mediet Instagram. Den gang delte hun en god gammeldags selfie.

I åra som har fulgt har hun titt og ofte delt bilder med sine 302 000 følgere fra både hverdagen sin og offisielle oppdrag. Spesielt under coronapandemien har hun oppdatert med gode ord og oppfordringer til folket.

«God fredag. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe, var noe av det kronprinsessen skrev like etter at pandemien slo inn i fjor og flere var nødt til å ha hjemmekontor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer