Kathrine Sørland:

- Tenker på ham hver dag

Kathrine Sørlands liv har ikke vært så glamorøst og pyntelig som det har framstått.

OKSEDRAMA: Det oppstod stor dramatikk på gården da oksen «Sondre» gikk til angrep på deltagerne. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AKER BRYGGE (Dagbladet): Skulle Kathrine Sørland (40) egentlig gidde å skrive bok? Jo da, hun har jo levd et modelliv få kan drømme om, men skulle nok en norsk kjendis virkelig brette ut om egne opp- og nedturer i bokformat? Akkurat dette dvelte hun lenge ved da tilbudet dukket opp, og da hun begynte å gå i samtaler med en potensiell forfatter, var hun fortsatt ikke sikker.

- Men hun, Liv Loftesnes, ble egentlig mer som en psykolog enn som forfatter. Vi fikk så utrolig god kontakt underveis, og bestemte oss vel egentlig for mot slutten at resultatet var godt nok, sier hun til Dagbladet.

Resultatet Sørland nevner, er boka «Du skal ikke tro at du er noe». På omslaget er «ikke» strøket over med en tynn sølvstrek - noe som symboliserer akkurat det Sørland mener. Selvsagt skal hun få gi ut bok, hun har jo en spennende historie å fortelle.

Skåner sønnen

Norske medier har den siste uka skrevet flere saker om bokas kanskje mest sjokkerende innhold. At Sørland misbrukte piller, at hun hadde spiseforstyrrelser, at hun avviste Donald Trump og at hun gikk på en psykisk smell. Boka kunne fint vært på 200 sider til, mener hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer