Stian Blipp:

Tenkte: - Shit, nå er det noe som ikke stemmer

Etter å ha brutt sammen hjemme, måtte Stian Blipp kaste inn håndkleet.

PAUSE: I en ny podkast røper Stian Blipp at han i 2014 måtte ta seg en pause fra livesendingene i «Idol». Her avbildet i 2018 sammen med «Senkveld»-kollega Helene Olafsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
PAUSE: I en ny podkast røper Stian Blipp at han i 2014 måtte ta seg en pause fra livesendingene i «Idol». Her avbildet i 2018 sammen med «Senkveld»-kollega Helene Olafsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da TV 2 i april i fjor kunne avsløre at det var Stian Blipp (29) og Helene Olafsen (29) som skulle ta over spakene til det populære programmet «Senkveld», var det nok mange som jublet.

Den blide bergenseren hadde allerede skaffet seg bred programledererfaring gjennom å ha ledet programmer som «Norske Talenter» og «Mitt Dansecrew», i tillegg til at han de siste årene hadde hatt sitt eget talkshow, «Stian Blipp Show», på samme kanal.

Det er kanskje likevel den populære sangkonkurransen «Idol» mange forbinder ham med, der han støttet de unge deltakerne, og ledet seerne gjennom to sesonger av konkurransen.

Forrige uke kunne Stian Blipp derimot fortelle om det som viste seg å være den tyngste perioden i hans liv, da han gjestet Morten Ramms (40) podkast «Må på behandling - Med Morten Ramm».

Jobbet for mye

Poenget med podkasten er å fortelle om en periode i livet der man burde vært til behandling, og på spørsmål fra Morten Ramm om hva som har vært nettopp den perioden i Blipps liv, åpner han opp.

- Jeg lurer på om det var 2014, da gjorde jeg min andre sesong av «Idol». Jeg tror jeg gjorde ni tv-programmer på tre år, som var helt sinnssykt mye, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer