Isabel Adrian:

- Tenkte at: «Nå dør jeg»

Hollywoodfrua snakker for første gang om overfallet.

OVERFALT: I begynnelsen av februar ble Isabel Adrian overfalt og ranet. Hendelsen har satt dype spor. Foto: NTB Scanpix
OVERFALT: I begynnelsen av februar ble Isabel Adrian overfalt og ranet. Hendelsen har satt dype spor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke ble tre personer tiltalt for overfall og medvirkning til overfall, etter at realitystjerna Isabel Adrian (41), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», i februar ble ranet i et parkeringshus i Stockholm.

Ifølge Aftonbladet skal Adrian ha vært på vei ut av parkeringshuset, midt på dagen, da to ranere sperret for bilen hennes - og brøt seg inn. Gjerningspersonene skal ha slått 41-åringen i hodet med en pistol, og truet henne til å gi fra seg flere verdisaker.

Adrians advokat, Emma Ragnarsson, uttalte i en pressemelding i slutten av februar at hennes klient hadde det svært vanskelig etter hendelsen, og nå snakker Adrian for første gang ut etter det dramatiske ranet. Det gjør hun i det svenske tv-programmet «Efterlyst».

Dramatisk opplevelse

- Han åpnet døren og satte pistolen mot tinningen min, sier 41-åringen i programmet, gjengitt av Expressen.

Hollywoodfrua forteller at hun prøvde å gjøre motstand, men at hun som følge av å bli slått i hodet med en pistol opplevde det som at hun «svimte av en stund».

Deretter skal nok en gjerningsmann ha kommet til bilen, og Adrian ble fratatt både klokke og mobiltelefon. Ranerne skal også ha fått med seg realityprofilens veske, der det lå husnøkler og penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer