Adelén Rusillo Steen:

- Tenkte: Er det virkelig slutt?

Adelén Rusillo Steen synger om bruddet i ny låt.

EKSKJÆRESTER: Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy fant kjærligheten da de ble dansepartnere i «Skal vi danse» i 2015. Året etter bekreftet de forholdet, men tidligere i år ble det slutt. Nå synger førstnevnte om bruddet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
EKSKJÆRESTER: Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy fant kjærligheten da de ble dansepartnere i «Skal vi danse» i 2015. Året etter bekreftet de forholdet, men tidligere i år ble det slutt. Nå synger førstnevnte om bruddet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august bekreftet sangeren Adelen Rusillo Steen (22) overfor Se og Hør at forholdet til proffdanseren Benjamin Jayakoddy (24) hadde tatt slutt. De var sammen i nesten fire år.

Eksparet falt for hverandre da de var dansepartnere i «Skal vi danse» i 2015, og etter lang tid med rykter om en romanse, bekreftet de forholdet året etter. Et par måneder seinere ble det også kjent at de to var samboere, men kjærligheten skulle ikke vare.

Kort tid etter bruddavsløringen ble den nye sesongen av «Skal vi danse» sparket i gang, og under premieren kunne Jayakoddy fortelle til Dagbladet at han og «Olé»-sangeren hadde gått fra hverandre allerede i februar. Samtidig understreket 24-åringen at de fortsatt er gode venner, og han ønsket eksen lykke til framover.

Adelén Rusillo Steen har på sin side holdt tett om bruddet, men nå bryter hun tausheten - i form av ny musikk.

- Er det virkelig slutt?

Nå har nemlig 22-åringen sluppet låta «Somewhere We Can Talk», som hun til VG beskriver som sin mest personlige hittil. Overfor avisa legger hun ikke skjul på at den nye låta handler om bruddet med Jayakoddy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer