Kristin Cavallari:

- Tenkte på skilsmisse i to år

«The Hills»-stjerna Kristin Cavallari åpner seg om samlivsbruddet med Jay Cutler.

<strong>TØFF AVGJØRELSE:</strong> Kristin Cavallari beskriver skilsmissen med Jay Cutler som den tyngste avgjørelsen hun noensinne har tatt. Foto:
TØFF AVGJØRELSE: Kristin Cavallari beskriver skilsmissen med Jay Cutler som den tyngste avgjørelsen hun noensinne har tatt. Foto: Vis mer
Publisert

I slutten av april kom den triste nyheten om at «The Hills»-stjerna Kristin Cavallari (33) og Jay Cutler (37) skulle skilles etter sju år som gift.

Det tok imidlertid ikke lang tid før det ble heftig spekulert på om utroskap var bakgrunnen for bruddet.

Dette ble imidlertid raskt avkreftet av Cavallaris tidligere bestevenninne, Kelly Henderson (38), som ble pekt ut som årsaken til at paret hadde gjort det slutt.

Ingen enkel avgjørelse

Nå, nesten fem måneder seinere, røper Cavallari bakgrunnen for hvorfor hun bestemte seg for å ende ekteskapet med Cutler. Det gjør hun i et eksklusivt intervju med Entertainment Tonight.

- Det var ikke en enkel avgjørelse. Det var noe som jeg virkelig tenkte på hver eneste dag i to år, forteller hun.

<strong>TENKT PÅ DET LENGE:</strong> Realitystjera avslører at hun hadde tenkt på å skille seg fra Jay Cutler i to år. Foto: Richard Shotwell/ NTB
TENKT PÅ DET LENGE: Realitystjera avslører at hun hadde tenkt på å skille seg fra Jay Cutler i to år. Foto: Richard Shotwell/ NTB Vis mer

Da bruddet nådde offentligheten i april kom det fram i rettsdokumenter at Cavallari oppga mislighold av ekteskapet og uforenlige forskjeller som årsak til samlivsbruddet. Overfor Entertainment Tonight er hun ærlig om at det har vært den vanskeligste avgjørelsen hun noensinne har tatt.

- Men jeg vet ikke, mora mi pleide å si at «du vet når det er på tide». Jeg føler at det var riktig. Jeg visste det, fortsetter hun.

Overfor People legger hun heller ikke skjul på at de prøvde å få ekteskapet til å fungere i lang tid. Cavallari forteller at hun fortsatt bryr seg mye om Cutler, og påpeker at hun snakker med ham nesten hver dag.

- Hvert forhold har sine ting. Jeg møtte Jay da jeg var 23 år. Jeg var en baby. Jay og jeg hadde så mye kjærlighet for hverandre, men vi vokste opp. Når du jobber med noe i så mange år, og ingenting endrer seg, tror jeg bare du må ta en beslutning. Vi ønsker alle å være lykkelige, fortsetter hun.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Føltes som at jeg druknet

Å se tilbake på ekteskapet nå får realitystjerna til å innse at hun satt med en følelse som kjentes ut som at hun druknet. Nå ønsker hun bare å være sterk for barna sine og jobbe med å være den beste mora hun kan være.

- Nå som tida vår er delt, setter jeg bare pris på det så mye mer. Hvert øyeblikk jeg har med dem vil jeg bare kose med dem og være med dem, legger hun til.

<strong>SPENT PÅ FRAMTIDA:</strong> Etter skilsmissen med Jay Cutler er Kristin Cavallari spent på hva framtida har å by på. Foto: Jason Kempin/ NTB
SPENT PÅ FRAMTIDA: Etter skilsmissen med Jay Cutler er Kristin Cavallari spent på hva framtida har å by på. Foto: Jason Kempin/ NTB Vis mer

Og til tross for at ekteskapet til Cutler ikke ble slik hun så for seg, er hun klar på at hun er stolt over at hun tok avgjørelsen.

- Jeg føler at hele verden min åpnet seg nå på grunn av det, og jeg har ikke følt meg så bra på lang tid. Jeg er veldig spent på framtida, legger hun til.

Cutler og Cavallari har de tre barna Camden Jack (8), Jaxon Wyatt (6) og Saylor James (4) sammen.

I mai ble det kjent at Cutler og Cavallari hadde kommet til en midlertidig løsning for omsorgen for de tre barna, etter at de hadde vært uenige om hvem som skulle ha ansvaret. Cavallari ønsket hovedomsorgen, mens Cutler ønsket delt omsorg.

RIV I HJERTET: I Senkveld fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

- Hjerte av gull

I juni så det ut til at eksparet hadde funnet en god måte å samarbeide om sine tre barn på. I anledning «Father's Day» som ble markert i USA og en rekke andre land, delte Cavallari et innlegg på Instagram, der det kom fram at hele familien tilbrakte dagen sammen.

«Very Cavallari»-stjerna delte et bilde av de tre barna, samtidig som hun gratulerte sin tidligere ektemann med farsdagen i bildeteksten.

«Sparte det beste til slutt. Gratulerer med farsdagen, Jay. Vi hadde en vakker dag sammen i går, hjemme i mitt nye hus. Moderne familie? Familiesamarbeid? Uansett hva du kaller det, prøver vi å finne veien som best vi kan, skrev hun innledningsvis», og la til:

«Og det jeg vet, er at våre tre barn er lykkelige over å ha ham som sin far. Forhåpentligvis får alle tre litt av det hjertet av gull».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer