Ilie Năstase:

Tennislegende (73) gift for femte gang

Fant lykken med den 30 år yngre Ioana Simion.

FOR FEMTE GANG: Tennislegenden Ilie Năstase har giftet seg med den 30 år yngre Ioana Simion. Foto: Skjermdump fra Facebook
FOR FEMTE GANG: Tennislegenden Ilie Năstase har giftet seg med den 30 år yngre Ioana Simion. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den rumenske tennislegenden Ilie Nastase (73) har giftet seg - for femte gang. 73-åringen har funnet lykken med den 30 år yngre Ioana Simion (43), og Nastase har kommentert bryllupet overfor lokale medier, ifølge The Sun.

- Vi gjorde ikke noe spesielt. Vi forlot kirka og spiste på en restaurant, sier han om bryllupet, som fant sted sist helg.

Ifølge BT fant bryllupet sted i den rumenske kystbyen Constanta, som ligger ved Svartehavet. Det ferske ekteparet har delt en rekke bilder fra bryllupsdagen på Facebook, og det virker som at det nygifte paret nøt hverandres selskap - og de få gjestene.

- Det var enkelt og vakkert. Det var slik vi ville ha det, men bare noen få gjester, uten å kunngjøre det. Det var slik min kone ønsket det, sier tennislegenden videre.

Fikk kritikk

Det var bare venner og familie som var til stede i det intime bryllupet. Den tidligere Wimbledon-vinneren har vært sammen med sin ferske kone siden september 2018. De skal ha giftet seg sivilt allerede i april 2019, men valgte å ha vielse i kirken først nå.

Den rumenske fotballspilleren Ciprian Marica (34) og hans kone skal ha vært blant gjestene i det svært private bryllupet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer