Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ilie Năstase:

Tennislegende (73) gift for femte gang

Fant lykken med den 30 år yngre Ioana Simion.

FOR FEMTE GANG: Tennislegenden Ilie Năstase har giftet seg med den 30 år yngre Ioana Simion. Foto: Skjermdump fra Facebook
FOR FEMTE GANG: Tennislegenden Ilie Năstase har giftet seg med den 30 år yngre Ioana Simion. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer

Den rumenske tennislegenden Ilie Nastase (73) har giftet seg - for femte gang. 73-åringen har funnet lykken med den 30 år yngre Ioana Simion (43), og Nastase har kommentert bryllupet overfor lokale medier, ifølge The Sun.

- Vi gjorde ikke noe spesielt. Vi forlot kirka og spiste på en restaurant, sier han om bryllupet, som fant sted sist helg.

Ifølge BT fant bryllupet sted i den rumenske kystbyen Constanta, som ligger ved Svartehavet. Det ferske ekteparet har delt en rekke bilder fra bryllupsdagen på Facebook, og det virker som at det nygifte paret nøt hverandres selskap - og de få gjestene.

- Det var enkelt og vakkert. Det var slik vi ville ha det, men bare noen få gjester, uten å kunngjøre det. Det var slik min kone ønsket det, sier tennislegenden videre.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fikk kritikk

Det var bare venner og familie som var til stede i det intime bryllupet. Den tidligere Wimbledon-vinneren har vært sammen med sin ferske kone siden september 2018. De skal ha giftet seg sivilt allerede i april 2019, men valgte å ha vielse i kirken først nå.

Den rumenske fotballspilleren Ciprian Marica (34) og hans kone skal ha vært blant gjestene i det svært private bryllupet.

Dette er som nevnt tennislegendens femte kone. Før han fant lykken med Simiona, var Nastase sammen med Brigitte Sfat (43), som han var gift med fra 2013 til 2018.

Nastase, som har vunnet sju Gram Slam-titler, var også gift med Dominique Grazia på 1970-tallet, før de seinere skilte lag. Etter dette har han også vært gift med Alexandra King og Amalie Nastase.

73-åringen har fire døtre og en sønn fra de tidligere ekteskapene.

Ilie Nastase har stukket av med en rekke Grand Slam-titler opp gjennom åra, og vant blant annet Wimbledon-turneringen i 1973 i kategorien Doubles, samt Mixed Double i 1970 og 1972. Han har også vunnet i ymse kategorier i både US Open og French Open.

Nastase har også vært i hardt vær opp gjennom åra, blant annet for sine krasse uttalelser - rettet mot blant andre tennisstjerna Serena Williams (38) - om blant annet doping og spekulasjon om hvilken hudfarge barnet hennes hadde mens hun enda gikk gravid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!