Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Serena Williams:

Tennisstjerna avkrefter prinsebryllup-ryktet

Var blant gjestene i prins Harry og Meghans bryllupsfest.

INGEN BEERPONG-TURNERING: Det har svirret mange rykter rundt prins Harry og Meghan Markles bryllupsfest. Nå avkrefter Serena Williams et av dem. Foto: NTB Scanpix
INGEN BEERPONG-TURNERING: Det har svirret mange rykter rundt prins Harry og Meghan Markles bryllupsfest. Nå avkrefter Serena Williams et av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For to uker siden var en hel verden vitne til at prins Harry (33) og Meghan Markle (36) ble erklært for rette ektefolk.

Duoen ble viet i St. Georges kapell på Windsor slott, før feiringen fortsatte på Frogmore House - og varte ut natten.

Mens den formelle delen av feiringen ble sendt på tv, er det få som virkelig vet hva som foregikk på etterfesten.

Likevel er det enkelte angivelige detaljer som har lekket ut.

Ifølge The Sun var det blant annet en «dance off» mellom prins Harry og storebroren prins William (35), og skuespiller Idris Elba (45) bidro angivelig med å spinne noen plater mellom slagene.

Gjestelista var spekket med celebre navn, og blant de inviterte i prinsebryllupet var tennisstjerna Serena Williams (36).

BRYLLUP: Flere kjendiser er invitert til bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Oprah Winfrey og Beckham-familien er blant flere store navn på gjestelista. Video: AP Vis mer

- Spilte beerpong

Den britiske tabloidavisen hevder at gjestene utover kvelden hadde en beerpong-turnering, og at 36-åringen herjet stort under konkurransen.

- Hun spilte beerpong som om det var tennis, skal en kilde ha uttalt til The Sun.

Nå kan det derimot se ut til at avisens innsideinformasjon ikke var helt pålitelig, da Us Magazine denne uken meldte at Williams' beerpong-herjing ikke fant sted.

KJENDISVENNER: Her er Amal og George Clooney, Serena Williams (midten) og Idris Elba og forloveden Sabrina Dhowre avbildet i kapellet under bryllupet til Meghan og Harry. Senere på kvelden var de alle invitert til etterfesten. Foto: NTB Scanpix
KJENDISVENNER: Her er Amal og George Clooney, Serena Williams (midten) og Idris Elba og forloveden Sabrina Dhowre avbildet i kapellet under bryllupet til Meghan og Harry. Senere på kvelden var de alle invitert til etterfesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette var det tennisstjerna selv som avkreftet denne uka, i etterkant av en tenniskamp under turneringen French Open i Paris.

- Det var ingen beerpong-turnering. Jeg drikker ikke øl engang, og jeg aner ikke hvordan denne historien kom ut, uttalte hun.

Flotte bilder fra en flott dag! ❤️💍😭 Vi gratulerer! 📷 NTB Scanpix

A post shared by Dagbladet (@dagbladet) on

Tennisstjerna og ektemannen Alexis Ohanian (35), som i august ble foreldre for første gang, ble truffet av et øyeblikks forvirring og latter da den såkalte innsideinformasjonen kom ut.

- Jeg så på Alexis og vi tenkte begge: «Vent litt, gikk vi glipp av noe?».

TENNISSTJERNE: Det var etter en kamp under French Open at Serena Williams avkreftet ryktene om at hun gjorde rent bord under en beerpong-turnering på bryllupsfesten. Foto: NTB Scanpix
TENNISSTJERNE: Det var etter en kamp under French Open at Serena Williams avkreftet ryktene om at hun gjorde rent bord under en beerpong-turnering på bryllupsfesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Celeber gjesteliste

Mens store folkemengder samlet seg i Windsor for et par uker siden i håp om å få et glimt av det nygifte paret, ble kapellet altså fylt opp av bryllupsgjester, mange av det celebre slaget.

I forkant av den store dagen gikk det rykter om at Amal (40) og George Clooney (57) var invitert i bryllupet, og det ble bekreftet da superparet dukket opp arm i arm utenfor kapellet i Windsor.

USAs ubestridte talkshow-dronning, Oprah Winfrey, var også blant bryllupsgjestene som virkelig høynet stjernefaktoren i Windsor denne dagen.

Programleder og komiker James Corden ankom Windsor sammen med kona Julia Carey. I likhet med Oprah og Serena hadde hun gått for en blekrosa kjole for anledningen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media