<strong>OVERRASKET:</strong> Serena Williams venter sitt første barn, noe hun fikk vite på et upassende tidspunkt. Foto: Rex / NTB scanpix
OVERRASKET: Serena Williams venter sitt første barn, noe hun fikk vite på et upassende tidspunkt. Foto: Rex / NTB scanpix Vis mer

Serena Williams:

Tennisstjerna tok sju graviditetstester før hun trodde på resultatet: - Jeg tenkte: «Herregud, dette kan ikke være sant»

Karrieren sto i fokus da hun fikk den overraskende nyheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I april klarte tennisstjerna Serena Williams (35) å taste feil på mobilen, og brått visste hele verden at hun venter sitt første barn.

Nå, to måneder seinere, stiller hun splitter naken på forsiden av bladet Vanity Fair, der hennes voksende gravidmage kommer godt til syne.

I intervjuet snakker den vordende moren om sjokket hun fikk da hun forsto at hun og forloveden Alexis Ohanian (34) skulle bli foreldre.

- Det virker ikke ekte. Om noen hadde fortalt meg i oktober eller november i fjor at jeg skulle få et barn, altså ikke bli gravid, men faktisk få et barn, hadde jeg tenkt at vedkommende var verdens største løgner, sier hun til bladet.

Must read article. Link in bio

Et innlegg delt av Serena Williams (@serenawilliams)

- Dette kan ikke være sant

35-åringen var klar for å konkurrere under Australian Open i januar da hun tok graviditetstestene som endret livet hennes.

- Jeg tok testen to ganger og hjertet mitt stoppet nesten, sier hun til Vanity Fair og forklarer at hun til sammen tok sju tester som alle var positive.

- Jeg tenkte: «Herregud, dette kan ikke være sant. Jeg skal jo spille turnering. Hvordan skal jeg spille under Australian Open? Jeg planla jo å vinne Wimbledon i år», sier hun.

Kort tid etter vant 35-åringen imidlertid Australian Open, som ble hennes Grand Slam-tittel nummer 23.

- Et uhell

Det var i april at Williams delte et kryptisk bilde av seg selv på Snapchat med teksten «20 Weeks», der hun hadde en tydelig kule på magen.

Kort tid etter bekreftet stjernas representant nyheten overfor People.

Uka etter, da hun deltok på en «Ted Talks»-konferanse i Canada, avslørte hun under et intervju at hun egentlig bare skulle sende bildet til noen utvalgte venner.

- Altså, det var faktisk et uhell. Jeg var på ferie og hadde bare litt tid for meg selv. Jeg har en greie med at jeg sjekker statusen (på graviditeten jour.anm), og jeg tar noen bilder i uka for å sjekke hvor langt jeg er på vei, sa den berømte idrettsutøveren til tv-personlighet Gayle King.

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry 🙈

Et innlegg delt av Serena Williams (@serenawilliams)

Det var i romjula i fjor at Serena Williams og Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian forlovet seg.

Idrettstjerna delte den hyggelige nyheten via et søtt dikt på Reddit, mens Ohanian bekreftet forlovelsen på sin Facebook-profil.

Det var under en lunsj en gang i 2015 at de møttes første gang, ifølge People. Noen måneder seinere var de et par.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer