FRIDDE: Ordfører i Os kommune og medlem av sentralstyret til Frp, Terje Søviknes, skal gifte seg med kjæresten Anne Fenstad. Foto: Os & Fusaposten
FRIDDE: Ordfører i Os kommune og medlem av sentralstyret til Frp, Terje Søviknes, skal gifte seg med kjæresten Anne Fenstad. Foto: Os & FusapostenVis mer

Terje Søviknes (Frp): - Det ble en perfekt ramme for et frieri

Ordfører i Os kommune, Terje Søviknes (Frp), fridde torsdag kveld til kjæresten Anne Fenstad.

(Dagbladet): Det melder lokalavisa Os & Fusaposten fredag kveld.

Søviknes skal ha gått ned på kne under et besøk til det idylliske overnattingsstedet Haaheim Gaard i Tysnes i kommune.

- Jeg hadde planlagt å fri under Tysnesfest, et fantastisk arrangement. I går var vi på en tilstelning på Haaheim Gård, og det ble en perfekt ramme for et frieri, sier Terje Søviknes (47) til Dagbladet.

Søviknes fikk sitt ja av bergenseren Anne Fenstad i et lite kapell tilhørende gården.

- Jeg fikk lurt Anne ned i kapellet, og der ble det en fantastisk stund for oss to helt alene. Tårene strømmet på for oss begge, sier Søviknes som forteller at det er spesielt å finne kjærligheten på ny i voksen alder.

- Jeg traff Anne for tre år siden, og det ble kjærlighet ved første blikk. Hun er en flott dame som har gitt meg ny energi. Hun er støttende, livlig og gjør meg til et bedre menneske, sier politikeren.

Søviknes har vært ordfører i Os kommune like utenfor Bergen siden 1999, og gjorde i 2014 comeback i rikspolitikken, da han ble valgt inn i sentralstyret til Frp.

Søviknes har ei jente og en gutt fra sitt første ekteskap. Fenstad har også to barn fra et tidligere forhold.