Mia Gundersen:

Testet positivt på corona

Premieredatoen for den aktuelle forestillingen utsettes.

SYK: Mia Gundersen har fått påvist coronaviruset. Foto: Heiko Junge / NTB
SYK: Mia Gundersen har fått påvist coronaviruset. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.03% Første dose: 78.07%

Sanger og skuespillertalent Mia Gundersen (59) har bemerket seg godt innen Norges underholdningsbransje, og har blant annet vært å se som «Norske Talenter»-dommer og deltaker i «Skal vi danse».

De siste åra har også Gundersen erobret teaterscenen, og har siden 2017 vært med på utviklingen av familiefortellingen «Hekseringen».

Og snart var det duket for at 59-åringen skulle innta scenen atter en gang i stykket «Endelig sammen igjen!».

- Beklager

Denne høsten var det nemlig planlagt at Gundersen, sammen med skuespiller Espen Hana (57), skulle stå sammen på scenen i Stavanger.

Nå har imidlertid førstnevnte testet positivt på corona. Det melder Mikrofonen Produksjoner i en pressemelding.

Det var VG som først omtalte saken.

VAKSINE: Pop-kometen Olivia Rodrigo ble invitert til Det hvite hus for å oppfordre unge amerikanere til å ta coronavaksinen. Video: Dagbladet TV. Reporter: Julie Tran Vis mer

- Vi beklager dette, men håper publikum har forståelse og tar turen på ny dato da vi kan love dere at dette blir en unik aften med to gode venner som endelig skal sammen på scenen igjen. Vi ønsker Mia riktig god bedring, heter det i pressemeldingen.

Stykket som egentlig skulle ha premiere 2. oktober har derfor blitt utsatt. Den nye premieredatoen er 23. oktober i Sandnes kulturhus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer