Melissa Rauch:

«The Big Bang Theory»-stjerna åpner opp om spontanaborten

– Det var som et stikk i hjertet hver gang noen delte lykkelige babynyheter.

SPONTANABORTERTE: I et lengre gjesteinnlegg på nettsiden Glamour åpner «The Big Bang Theory»-stjerna Melissa Rauch opp om spontanaborten. Foto: NTB Scanpix
SPONTANABORTERTE: I et lengre gjesteinnlegg på nettsiden Glamour åpner «The Big Bang Theory»-stjerna Melissa Rauch opp om spontanaborten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag publiserte den 37 år gamle «The Big Bang Theory»-stjerna Melissa Rauch et lengre gjesteinnlegg på nettstedet Glamour om at hun skal bli mamma for første gang.

I spalten, hvor 37-åringen skriver om den gledelige nyheten som hun og ektemannen ser fram til, åpner hun seg opp om ei vanskelig tid hvor ekteparet flere ganger har forsøkt å få barn.

Åpenhjertig skriver skuespillerstjerna, mest kjent som rollen som Bernadette i seriesuksessen «The Big Bang Theory», om spontanaborten hun opplevde for et år tilbake, og om hvordan hun gjennom sine utallige forsøk på å få barn ble irritert på andre vordende foreldre.

– Da jeg var i sorg over graviditetstapet mitt, eller slet med fruktbarhetsproblemer, var det som et stikk i hjertet hver gang noen delte lykkelige og glade babynyheter, skriver hun.

Flere ganger, mens hun selv forsøkte å få barn, tenkte Rauch på hvordan disse flotte, bekymringsløse fruktbare kvinnene var i stand til å gjøre det hun selv ikke fikk til.

Derfor skriver Rauch nå at også hun gjerne kunne ha ventet med å dele sin egen babynyhet helt til barnet begynner på college, men at hun nå likevel velger å dele nyheten, samtidig som hun forteller om problemene i forkant. På denne måten føler hun at hun nå kan dele nyheten uten å føle seg som en vits, og håper hun samtidig kan hjelpe andre ved å fjerne stigmaet og tabuet rundt fertilitet og spontanabort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer