SA JA: Etter over 14 år som par, har Todd Spiewak og Jim Parson tatt forholdet et skritt videre. Foto: NTB Scanpix.
SA JA: Etter over 14 år som par, har Todd Spiewak og Jim Parson tatt forholdet et skritt videre. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Jim Parsons:

«The Big Bang Theory»-stjerna giftet seg

Skuespilleren fikk sin kjære. 

Lørdag 13. mai ga Hollywood-stjerna Jim Parsons (44) og den grafiske designeren Todd Spiewak hverandre sine ja under en romantisk seremoni i New York.

Bryllupet sto et halvt år etter at paret feiret 14 år som kjærester, melder People.

- Jeg traff denne karen for 14 år siden i dag, og det er det beste som noen gang har hendt meg. Men dette er ingen konkurranse. En av hans aller beste gaver til meg, er at han ikke lenger tar meg med for å synge karaoke, skrev «The Big Bang Theory»-stjerna i en Instagram-post den gang.

Duoen møttes nemlig på blind date på en karaokebar i 2002, hvor Spiewak sang låta «I Found Someone» av Cher, ifølge Us Weekly.

Det tok likevel ti år før det ble kjent at Parsons var homofil.

- Fantastisk

I et intervju med New York Times i mai 2012, i anledning hans rolle i Broadway-stykket «The Normal Heart», skrev journalisten følgende:

«The Normal Heart har likhetstrekk med Parsons på flere nivåer: Mr. Parsons er homofil og i et ti år langt forhold. Han sier at det å jobbe sammen med et ensemble på scenen igjen var som å få ny næring».

I ettertid har Parsons avslørt at han aldri tidligere hadde nevnt sin egen seksualitet i intervjuer før New York Times-journalisten spurte ham rett ut, ifølge E Online!

- Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det var. Han ga meg en gave ved å stille meg det spørsmålet. Plutselig var det offisielt, har han tidligere sagt om hendelsen, ifølge nettstedet.

Jim Parsons er best kjent for rollen som geniet Sheldon Cooper fra humorserien «The Big Bang Theory», som sendes på TV Norge her til lands.

Rollen har sikret ham flere gjeve priser, blant annet en Golden Globe-statuett og fire Emmy-priser.