<strong>TV-STJERNE:</strong> Johnny Galecki (42) mistet huset i en stor brann i California denne uken. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Johnny Galecki (42) mistet huset i en stor brann i California denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Johnny Galecki:

«The Big Bang Theory»-stjerna mistet huset i brann

Omfanget av skadene er ennå ikke kjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Delstaten California i USA var nylig rammet av en brannen «Hill Fire» som ødela nærmere 650 hektar av skog og boliger, ifølge nettavisa The Tribune.

Blant dem som var rammet var «The Big Bang Theory»-skuespilleren Johnny Galecki (42).

Boligen er ifølge CNN ikke skuespillerens primære hjem, så han var derfor ikke hjemme da huset ble påtent. Omfanget av skadene er ennå ikke kjent.

<strong>«HILL FIRE»:</strong> Brannvesenet jobber ennå for å slukke brannen i California. Foto: NTB Scanpix
«HILL FIRE»: Brannvesenet jobber ennå for å slukke brannen i California. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brannen startet mandag formiddag amerikansk tid i området kalt Santa Margarita, rundt 35 mil fra storbyen Los Angeles.

Vil dra til eiendommen igjen

- Hjertet mitt går ut til alle i området som også er preget av denne forferdelige brannen. Trusselen vi konstant lever under virker uforståelig for noen, men å bo i disse vakre, landlige omgivelsene gjør det hele verdt det, sier Galecki i en uttalelse til CNN, og legger til:

- Det er aldri strukturen som former et samfunn - det er folkene. Og hvis folket fra Santa Margarita har lært meg noe, er det at når røyken har lettet, bokstavelig talt, er det på tide å gjenoppbygge. Vi har gjort det før og vi må gjøre det igjen. Og det kommer til å gjøre samfunnet vårt sterkere.

Representater for Galecki sier at han ennå ikke har sett eiendommen, men at han planlegger å reise dit så fort brannen er under kontroll.

For øyeblikket er 60 prosent av brannen slukket, sier brannvesenet i California til CNN.

- Uendelig takk til CalFire (California Department of Fire Protection, jour. anm.) og sheriff-kontoret. Jeg vet at dere kjemper en kamp for å holde oss trygge. Så lettet over at ingen er skadet, avslutter «Big Bang»-stjerna i uttalelsen.

<strong>TV-STJERNER:</strong> F.v. Jim Parsons, Kaley Cuoco og Johnny Galecki. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: F.v. Jim Parsons, Kaley Cuoco og Johnny Galecki. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En av de best betalte på TV

Johnny Galecki er mest kjent som den nerdete karakteren Dr. Leonard Hofstadter i den populære serien «The Big Bang Theory.»

Programmet signerte nylig kontrakt på to sesonger til, noe som dermed vil si at serien har til sammen 12 sesonger, ifølge Variety.

Galecki er en av de best betalte skuespillerne på TV, sammen med Kaley Cuoco (31) og Jim Parsons (44) som spiller Penny og Sheldon i serien.

I tillegg til «Big Bang-»serien, er Galecki også kjent fra tenåringsgrøsseren «I Know What you Did Last Summer» fra 1997, TV-serien «Roseanne» fra 1997 og «Hancock» fra 2008.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer