Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bob Harper:

«The Biggest Loser»-trener Bob Harper rammet av hjerteinfarkt

Ble innlagt på sykehus.

TAKKER FOR STØTTEN: Amerikanske Bob Harper (51) ble rammet av hjerteinfarkt for to uker siden. Nå uttrykker han takknemlighet for støtten fra fansen. Foto: NTB Scanpix
TAKKER FOR STØTTEN: Amerikanske Bob Harper (51) ble rammet av hjerteinfarkt for to uker siden. Nå uttrykker han takknemlighet for støtten fra fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Amerikanske Bob Harper (51) har gjort seg kjent som en beintøff personlig trener gjennom tv-programmet «The Biggest Loser», der han har medvirket i flere sesonger.

Natt til tirsdag delte Harper selv nyheten om at han var blitt rammet av et hjerteinfarkt for to uker siden.

- Jeg regner med at dere alle har hørt hva som har skjedd. For to uker siden fikk jeg et hjerteinfarkt. Jeg føler meg bedre, og tar det med ro, skriver 51-åringen på Instagram, med et tilhørende bilde av seg selv fra sykesenga.

- Svært heldig

Videre takker Harper for støtten fra både kjente og ukjente.

- Det føles svært godt at folk bryr seg. Jeg har vært hjemme i åtte dager nå. Igjen, tusen takk! Jeg er svært heldig som har så snille venner og familie som tar vare på meg akkurat nå.

Ifølge CNN har Harper tidligere vært åpen om at hjerte- og karsykdommer ligger til familien.

51-åringen har siden 2004 medvirket i hele 17 sesonger av den amerikanske «The Biggest Loser»-versjonen.

Han har også medvirket i den australske versjonen, i tillegg til å ha skrevet flere bøker, og jobbet som personlig trener for flere kjendiser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media