The Blacksheeps må møte i retten

Ti dager etter MGP-finalen.

KRANGLER OM NAVN: Agnete Johnsen (i midten) og Emelie Nilsen (t.h.) er de to eneste gjenværende medlemmene av The BlackSheeps' originalbesetning. Foto: Håkon Eikesdal
KRANGLER OM NAVN: Agnete Johnsen (i midten) og Emelie Nilsen (t.h.) er de to eneste gjenværende medlemmene av The BlackSheeps' originalbesetning. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): The Blacksheeps er allerede klare for MGP-finalen i Oslo Spektrum 12. februar med låta «Dance Tonight».

Bare ti dager seinere møter de to gjenværende medlemmene, Agnete Johnsen og Emelie Nilsen, sine tidligere bandkolleger Alexander Toryguin og Viktoria Eriksen i Indre Finnmark tingrett, skriver avisa Ságat.

- Dette er et rettsmøte som kun vil komme med en midlertidig avgjørelse om blant annet merkevarerettighetene til bandnavnet. Det var den forrige advokaten til Alexander og Viktoria som tok ut denne midlertidige forføyningen, sier advokat Arnor B. Ilstad til Dagbladet.

Ilstad, som representerer de to tidligere medlemmene, varslet gjennom Dagbladet i november et søksmål om millionverdier ettersom hans klienter angivelig ble sparket ut av bandet før sommerturneen i fjor.

- Ikke veldig relevant Advokaten vil foreløpig ikke si noe om når han vil ta ut søksmålet, men mener det forestående rettsmøtet, som er uavhengig av søksmålet, er litt på siden av saken.

- Den behandler problemstillinger som ikke er veldig relevante i dag, blant annet fjorårets sommerturné. Men at The Blacksheeps har fortsatt å ta nye oppdrag, til tross for denne pågående rettstvisten, det er å ta en stor risiko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer