Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Claire Foy og Stephen Campbell:

«The Crown»-stjerna skilt i all hemmelighet

Gått hver til sitt etter fire års eksteskap.

SKILSMISSE: Skuespillerparet Claire Foy og Stephen Campbell har skilt lag etter fire år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE: Skuespillerparet Claire Foy og Stephen Campbell har skilt lag etter fire år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den britiske skuespilleren Claire Foy (33), best kjent som dronning Elizabeth II i Netflix-serien «The Crown», har skilt lag med ektemannen, skuespilleren Stephen Campbell (40).

Etter fire år som mann og kone annonserte skuespillerparet skilsmissen i en felles uttalelse til nettstedet Metro.

- Vi har skilt lag og har vært fra hverandre en god stund. Vi fortsetter som gode venner med den største respekten for hverandre, heter det i uttalelsen.

BRUDD: Claire Foy og Stephen Campbell møttes for første gang under filminnspilling. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Claire Foy og Stephen Campbell møttes for første gang under filminnspilling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kom som et sjokk

Stjerneduoen møttes under innspillingen av filmen «Season of the Witch» i 2011, og giftet seg i 2014. Sammen har eksparet den to år gamle dattera Ivy Rose.

Ifølge Metro kommer nyheten om bruddet kun noen måneder etter at Stephen Campbell avslørte at han hadde kjempet kampen mot en hjernesvulst, mens Foy var nødt til å være på innspillingen av den neste sesongen av «The Crown».

Campbell, som også jobber som skuespiller, ble diagnotisert med hjernesvulst for første gang i 2012, men fikk den fjernet. ​

Ifølge The Telegraph ble 40-åringen på slutten av 2016 igjen diagnotisert med en hjernesvulst etter å ha følt seg dårlig over lengre tid, og denne gangen var det farligere.

SESONG TO: I desember kan du se sesong to av «The Crown». Video: Netflix Vis mer

Og i fjor sommer var Campbell nødt til å gjennomføre en livsforandrende operasjon.

- Du innser at du ikke er den viktigste personen i en slik prosess, og at alle som elsker deg går gjennom noe enda verre. Dattera min visste ikke hva som skjedde i det hele tatt, men familien min gjorde det, og jeg kunne se det på dem, har Campbell tidligere uttalt om operasjonen til The Telegraph, og la til:

- Å våkne opp og bli fortalt at operasjonen har vært vellykket, var en helt utrolig stor lettelse.​

- De er veldig strenge

Claire Foy har som kjent hatt stor suksess med Netflix-serien «The Crown», og serien ble raskt en stor «snakkis».

Serien følger dronning Elizabeth II fra bryllupet hennes i 1947, ​og tar for seg hvordan den regjerende monarkens liv har blitt preget av både hell og uhell.

I serien er det altså Claire Foy som portretterer dronningen, og det er ikke bare bare å spille en av de mest omtalte og velrespekterte kvinnene på hele planeten.

​I et tidligere intervju med Vanity Fair fortalte Foy om hva som sjokkerte hennes mest med det britiske kongehuset.

- Jeg ble overrasket over hvor strenge de fortsatt er på protokoller og på hvordan folk observerer etiketten. Slottet er ganske moderne nå, så jeg trodde kanskje de ville være mer: «Nei da, du trenger ikke kalle meg det» eller: «Du trenger ikke neie. Så flaut», sa hun, og fortsatte:

- Men de er veldig, veldig strenge rundt det fortsatt. Jeg tror ikke de ser etikette som noe som bør dyrkes, men det er veldig viktig for opprettholdelsen av monarkiet.​

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!