David Hasselhoff:

«The Hoff» sjarmerte jentene i senk. Privat sleit han på damefronten

David Hasselhoff fyller 66 år.

TURBULENT LIV: David Hasselhoff har blitt berømt for flere ulike roller. Fansen har falt som fluer for ham på veien. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT LIV: David Hasselhoff har blitt berømt for flere ulike roller. Fansen har falt som fluer for ham på veien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 1989 ble David Hasselhoff (66) manges drømmemann, da han reddet folk i nød i den populære badevaktserien «Baywatch». Siden den gang har han sjarmert mange jenter i senk.

I rollen som Mitch Buchannon i «Baywatch», livvakten over alle livvakter, er det ikke til å komme ifra at «Baywatch» aldri ville ha blitt det den var, hvis ikke serien hadde blitt frontet av det ypperste 90-tallet hadde å by på av veldreide kropper.

I dag, 17. juli, fyller Hasselhoff 66 år, og tidligere i karrieren har det vist seg at livet ikke alltid er som en herlig dag på stranda.

I årene etter suksesserien ble Hasselhoff stadig mer kjent for alkoholmisbruk og skandaler, enn for skuespillerkarrieren.

- For mye festing

I 2004 gikk det nemlig galt for Hasselhoff, da han havnet i arresten etter å ha kjørt i påvirket tilstand. Han satt innelåst en kort stund i Los Angeles før han ble løslatt mot kausjon. Tv-stjerna ble dømt til 200 timer samfunnstjeneste og fikk tre års prøvetid.

Dette er imidlertid ikke første gang livet har buttet i mot for kjekkasen.

Hasselhoff har tidligere vært på avvenning på den kjente Betty Ford-klinikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer