SPESIELL HOBBY: Sarah Burge, også kjent som «The Human Barbie», har tatt plastiske operasjoner for mer enn 4,6 millioner kroner. Nå har hun begynt å kjøpe gavekort på operasjoner til datteren. Foto: Camera Press/Scanpix
SPESIELL HOBBY: Sarah Burge, også kjent som «The Human Barbie», har tatt plastiske operasjoner for mer enn 4,6 millioner kroner. Nå har hun begynt å kjøpe gavekort på operasjoner til datteren. Foto: Camera Press/ScanpixVis mer

«The Human Barbie» (51) ga datteren (7) fettsuging til jul

Brukte 65 000 på gavekort.

(Dagbladet): Det var ikke pene klær eller leker som fikk størst oppmerksomhet da lille Poppy Burge (7) pakket opp julegavene sine for et par uker siden.

Den britiske jenta har nemlig en mor som er noe annerledes enn andre mødre. Sarah Burge (51) er fanatisk opptatt av plastiske operasjoner, noe hun ikke går av veien for å overføre til datteren.

Derfor kjøpte hun denne jula et gavekort på 65 000 kroner øremerket fettsuging til datteren, som ennå ikke har fylt ti år.

- Hun vil se bra ut - Hun spør om plastiske operasjoner hele tida. Hun vil se bra ut, og fettsuging er en av inngrepene som alltid kommer til nytte. Jeg ser på gavekortene som en investering i framtida hennes, på samme måte som å spare til utdannelsen hennes, sier Burge til Daily Mail.

Hun har selv fått tilnavnet «The Human Barbie», «den menneskelige Barbie-dukken», på grunn av sine utallige plastiske operasjoner.

Burge skal ifølge samme avisa ha gjennomført plastiske operasjoner for mer enn svimlende 4,6 millioner kroner.

Utsatt for vold Hun ble kjent over natta i Storbritannia i 2010 da hun fortalte offentlig at hun lærer datteren sin poledancing.

I et intervju med avisa Mirror i august fortalte Burge at hun selv tok sin første plastiske operasjon som sjuåring.

Hun hadde et utstående øre, som hun ønsket å fikse på. Den neste operasjonen kom 20 år seinere, da hun fikset dobbelthaken sin.

Men det var en langt mer tragisk hendelse enn litt for mye kjøtt på haken som skulle endre Burges forhold til plastisk kirurgi. Til Mirror hevder hun å ha blitt utsatt for vold i hjemmet. Burge ble sendt til sykehus med brukket kjeve, kinnbein, øyehule og tenner.

Da hun så seg selv i speilet fikk hun sjokk.

- Ansiktet mitt var fullstendig vansiret, jeg så ut som et monster, sa hun til Mirror.

Likevel hevder Burge å ikke ha betalt noe for operasjonene etter voldsepisoden. Hun driver nemlig et eget konsulentbyrå som anbefaler plastiske operasjoner. Dersom legene klarer å gjennomføre hennes ønskede endringer, anbefaler hun legene gjennom firmaet sitt.

- Misunnelige venner Overfor Daily Mail innrømmer Burge at enkelte kan synes det er kontroversielt at datteren får gavekort på brystforstørrende og plastiske operasjoner. Men hun hevder det er det datteren ønsker seg.

Selv sa Poppy følgende til Daily Mail etter at hun fikk silikongavekortet i fjor.

- Jeg ønsket meg ny PC, en ferie og et gavekort på operasjoner. Da jeg fikk alt, var det som om en drøm ble virkelighet. Alle vennene mine ble misunnelige. Jeg gleder meg til å bli som mamma, og få like store pupper som henne. De er fine, sier hun.

STOLT AV OPERASJONENE: Sarah Burge er stolt av operasjonene sine, som hun har hatt mer enn 100 av. Foto: Camera Press/Scanpix Vis mer