Alanna Masterson:

«The Walking Dead»-stjerna fikk kritikk for babyvekta. Nå slår hun hardt tilbake

- Voks opp for faen. 

RASER MOT NETTROLL: Skuespiller Alanna Masterson slår hardt tilbake etter å ha blitt kritisert for vektøkningen. Foto: FayesVision/WENN.com
RASER MOT NETTROLL: Skuespiller Alanna Masterson slår hardt tilbake etter å ha blitt kritisert for vektøkningen. Foto: FayesVision/WENN.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Alanna Masterson (28) er kjent fra den amerikanske tv-serien «The Walking Dead», der hun spiller rollen som Tara Chambler.

Selv om rollekarakteren er godt likt av veldig mange seere, skal det være flere som har kommentert andre ting enn innsatsen hennes i serien den siste tida.

Nettstedet Huffington Post skriver at 28-åringen fødte dattera Marlowe kort tid før innspillingen av sesong syv - som i disse dager sendes i USA - og i stedet for å ta seg fri etter fødselen, begynte hun på jobb igjen kort tid etter.

- Moren din bør skamme seg

Dette skal flere «The Walking Dead»-fans ha lagt merke til, og på sin Instagram-profil går hun hardt ut mot hetsen hun skal ha mottatt etter hun - naturlig nok - har gått opp i vekt under graviditeten.

Masterson og kjæresten Brick Stowell fikk dattera Marlowe 4. november i fjor.

Til et bilde av den vesle ettåringen, forklarer hun i en lang tekst at hun ikke lenger finner seg i all kritikken.

«Kjære Instagram-troll, «body shamers», og menn og kvinner som tror det er greit å kommentere vekta mi: jeg håper dere ikke får barn. Og hvis dere gjør det, håper jeg dere lærer dem om godhet og godkjennelse. Jeg håper de lærer at det ikke er greit å gjøre narr av folk. Jeg håper at DU en dag lærer hva som skal til for å være forelder. En snill, uselvisk forelder. En arbeidende forelder. En forelder som kan sette seg selv i andres sko. Kanskje du ikke forstår det gjennom din tjukke skalle, men å amme et barn i et år (og pumpe brystmelk i en bil mellom opptak, midt på sommeren i Georgia) krever mye arbeid, besluttsomhet og planlegging», skriver hun og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer